Πρόκειται για μια παραδοσιακή “γιαγιαδίστικη” συνταγή που φέρνει έξοχα αποτελέσματα στην διαχείρηση του ζαχάρου, πάντα φυσικά στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης και σωστής διατροφής .
Συγκεκριμένα, η επιδερμίδα του περικάρπιου των φρέσκων φασολιών περιέχει ουσίες, που συγγενεύουν με την ινσουλίνη.
Η συνταγή:
Ρίχνετε περίπου 4 φλιτζάνια φρέσκα φασολάκια σε περίπου 4 λίτρα νερό και τα βράζετε έως ότου μαλακώσουν. Στραγγίζετε το υγρό και πίνετε 3 φλυτζάνια την ημέρα με τα γεύματα.
Το ένα φλιτζάνι λέγεται, ότι ισοδυναμεί με μία μονάδα ινσουλίνης.
Ταυτόχρονα ενημερώστε και τον γιατρό σας. Τα βότανα δεν αντικαθιστούν τα φάρμακα.