ΟΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ.

 

Η κυτταρίτιδα είναι από τα πράγματα που απασχολούν μια γυναίκα περισσότερο στο σώμα της.

Αρκευθος. Καταπολεμά την κυτταρίτιδα-αδυνατίζει.

Ασκήσεις αερόβιας γυμναστικής κατά της κυτταρίτιδας

 

αερόμπικ σε στεπς

Η έντονη αερόβια άσκηση είναι πολύ αποτελεσματική κατά της κυτταρίτιδας και θα δεις πολύ σύντομα αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου. Το aerobic είναι ένα από αυτά τα είδη που θα σε βοηθήσουν και είναι και πάρα πολύ διαδραστικό. Θυμίζει δεκαετία του ’80 με τα βαράκια και τα στεπς, αλλά όπως θα έχεις δει και από ταινίες είναι άκρως απολαυστικό.

zumba αερόβια γυμναστική

Χορός, κέφι, γυμναστική και κουβάδες από ιδρώτα! Πολύ κέφι και άλλη τόση διάθεση και μέσα σε μόνο μια ώρα μπορείς να καταφέρεις πολλά. Ούτε γυμναστήρια, ούτε όργανα, μόνο μουσικούλα και χορός. Η zumba θα σε κάνει να ξεχάσεις ότι κάνεις γυμναστική και πιστεύω πως είναι ό,τι καλύτερο!

Ποδηλασία

Η ποδηλασία είναι από τις μεθόδους έντονης αερόβιας ασκήσεις που βοηθούν κατά της κυτταρίτιδας. Ειδικά τώρα που στα γυμναστήρια έχουν μπει και τα λεγόμενα spinning classes- κάνεις ασκήσεις σε ποδήλατο ακολουθώντας τον coach σου- μπορείς να κάνεις ποδήλατο μέχρι τελικής πτώσης και να απολαύσεις τα αποτελέσματα. Αν πάλι είσαι πιο κλασικός τύπος, μπορείς να πάρεις το ποδήλατό σου και να πάρεις τους δρόμους.

Τρέξιμο

Το τρέξιμο μπορεί να σου ακούγεται βαρετό, όμως παρατήρησα ότι είναι η καλύτερη πρόταση άσκησης για το βράδυ για μένα. Αυτό γιατί πρώτον γυμνάζομαι και δεύτερον γιατί μαζί με το τρέξιμο καθαρίζει και το κεφάλι μου από όλες τις έγνοιες της μέρας και χαλαρώνω. Το τρέξιμο μπορεί να φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στο κορμί σου και αν το ξεκινήσεις από τώρα θα είσαι έτοιμη σε λίγο καιρό να βγεις στις παραλίες με ελάχιστη ή ίσως και καθόλου κυτταρίτιδα.

Ορειβασία

Εντάξει καταλαβαίνω ότι η ορειβασία δεν είναι από τις μορφές γυμναστικής που είναι άμεσα προσβάσιμη. Αν όμως έχεις τη δυνατότητα μια φορά το μήνα να πηγαίνεις για ορειβασία, θα σου πρότεινα να το δοκιμάσεις. Ενδυναμώνει τα πόδια, είναι από τις πιο έντονης μορφής αερόβιες ασκήσεις που σημαίνει ότι η ορειβασία είναι πολύ φίλη σου για να μειώσεις την κυτταρίτιδα. Επίσης, είναι και λίγο έκρηξη αδρεναλίνης μιας και δοκιμάζεις τον εαυτό σου.

Και επειδή δεν χρειάζεται να πάρεις τα βουνά, μπορείς να κοιτάξεις αν υπάρχουν στην πόλη σου χώροι όπου έχουν στημένους τοίχους ορειβασίας που μπορείς να πας και να δοκιμάσεις. Έχει πάρα πολύ πλάκα, είναι απόλυτα ασφαλές και με παρέα είναι ακόμα πιο απολαυστικό!

www.ediva.gr

foto: www.freepik.com

Μίξη βοτάνων για το αδυνάτισμα. Επιτάχυνση μεταβολισμού.

Αρκευθος. Καταπολεμά την κυτταρίτιδα-αδυνατίζει.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Κύλιση στην κορυφή
×