5 μαγικά ροφήματα και χυμοί για λαμπερό δέρμα στη στιγμή

5 μαγικά ροφήματα και χυμοί για λαμπερό δέρμα στη στιγμή

Θέλετε λαμπερό δέρμα χωρίς να χρησιμοποιήσετε καλλυντικά; Τότε…πιείτε 5 μαγικά ροφήματα και χυμούς που κάνουν θαύματα. Δοκιμάστε τα όλα και καταλήξτε σ΄αυτά που σας αρέσουν περισσότερο. Βάλτε τα στην καθημερινή σας διατροφή και δείτε το δέρμα σας να λάμπει!

1. Νερό καρύδας

Το νερό καρύδας, ανανεώνει την ελαστικότητα του δέρματός σας, έχει άφθονο ασβέστιο, κάλιο και βιταμίνη C ενώ ταυτόχρονα προστατεύει κι από τις ακρίνες του ήλιου.

2. Χυμός ροδιού

Το ρόδι έχει όλα όσα χρειάζεται το δέρμα σας για να εξομαλύνετε λεπτές γραμμές και ρυτίδες, να εξισορροπήσετε τον τόνο του δέρματός σας και να το κάνετε να λάμπει! Αν έπρεπε να διαλέξετε έναν μόνο χυμό για το δέρμα σας, τότε θα πρέπει να είναι ο χυμός ροδιού.

ΑΗΑ: Σέρουμ απο Οξέα Φρούτων. Αναγέννηση κυττάρων -λεύκανση-κατά των ουλών.

3. Χυμός ντομάτας

Serum βιταμίνης C

Η ντομάτα έχει αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το δέρμα από τις ακτίνες του ήλιου, αναστέλλει την εμφάνιση καρκινικών κυττάρων κι επιβραδύνει την διαδικασία της γήρανσης. Ένας χυμός ντομάτας το πρωί είναι μια πολύ καλή επιλογή, αλλά γιατί όχι και το βράδυ, αντί να πιείτε ένα ποτό, επιλέξτε ένα…virgin mary (το γνωστό ποτό χωρίς όμως βοτκα)

4. Χυμός από αλόη βέρα

Ο χυμός αυτός είναι πολύ γευστικός και τα οφέλη του; Πάρα πολλά! Καταπολέμηση των πρόωρων σημαδιών της γήρανσης κι εξαιρετική λάμψη στο πρόσωπο.

5. Νερό με αγγούρι

Λίγα κομμάτια με αγγούρι μέσα στο νερό όχι μόνο απογειώνουν τη γεύση αλλά σας χαρίζουν τα μέταλλα αυτά που χρειάζεστε, όπως κάλιο και μαγνήσιο για ένα λαμπερό δέρμα. Βάλτε λοιπόν από εδώ και στο εξής πάντα, λίγο αγγούρι στο νερό σας. Το νερό με αγγούρι όμως, έχει κι άλλες ιδιότητες. 

www.womannow.gr

Υγρή βιταμίνη Α. Γυρνάει τον χρόνο πίσω.

Βιταμίνη Ε για τη διατήρηση της νεότητας.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr