Συνταγή νερού με μηλόξυδο για μείωση κοιλιάς, αδυνάτισμα και πολλά οφέλη.

Συνταγή νερού με μηλόξυδο για μείωση κοιλιάς, αδυνάτισμα και πολλά οφέλη.

Συνταγή για νερό με μηλόξυδο και οφέλη

Το μηλόξυδο είναι ένα συστατικό πολλαπλών χρήσεων και χρησιμοποιείται για πολλούς λόγους ομορφιάς και υγείας. Χρησιμοποιείται επίσης στο σπίτι και είναι ένα από τα αγαπημένα μου συστατικά για χρήση στη ρουτίνα υγείας και ομορφιάς μου. Σήμερα θα μοιραστώ μια πολύ απλή συνταγή με μηλόξυδο για κατανάλωση που θα σας κρατήσει εσωτερικά υγιείς και ισορροπημένο το pH.

ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΜΗΛΟΞΙΔΟΥ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ

Βοηθά στη βελτίωση της πέψης και ενισχύει τον μεταβολισμό σε μεγάλο βαθμό.
Το μηλόξυδο βοηθά στη μείωση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα και επίσης βελτιώνει την ευαισθησία στην ινσουλίνη.
Βοηθά στην εξισορρόπηση του εσωτερικού pH και αποκλείει τυχόν παθήσεις υγείας που είναι αποτέλεσμα ανισορροπίας του pH.

Βοηθά στη μείωση του λίπους στην κοιλιά, μειώνει το φούσκωμα και επίσης λειτουργεί ως εξαιρετική θεραπεία για την καούρα.

Διατηρεί το δέρμα σας εσωτερικά και εξωτερικά υγιές και καθαρό. Βοηθά στην καταπολέμηση της ακμής και των εξανθημάτων.

Βοηθά στη μείωση της χοληστερόλης, Βελτιώνει την υγεία της καρδιάς και είναι επίσης καλή πηγή αντιοξειδωτικών.

Σας ανακουφίζει από τον πονόλαιμο, τη βουλωμένη μύτη και τυχόν λοιμώξεις του αναπνευστικού. Ανακουφίζει από τη δυσκοιλιότητα, καταπολεμά την παλινδρόμηση οξέος και προάγει τα καλά βακτήρια του εντέρου.

Υποστηρίζει εξαιρετικά και με επιτυχία την απώλεια βάρους και επίσης αποτοξινώνει το σώμα.
Υποστηρίζει την καλή υγεία, την υγεία του δέρματος, την υγιή διαχείριση του οργανισμού και ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα.

ΣΥΝΤΑΓΗ ΝΕΡΟ ΜΕ ΞΥΔΙ ΜΗΛΙΤΗ:

Πράγματα που χρειάζεστε –

1 κουταλάκι του γλυκού Μηλόξυδο 
1 φλιτζάνι Ζεστό Νερό

Κατευθύνσεις-
Η παρασκευή αυτού του μηλόξιδου νερού είναι εξαιρετικά απλή. Απλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το μηλόξυδο που χρησιμοποιείτε είναι εξαιρετικής ποιότητας, βιολογικό και μητρικό. Προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού μηλόξυδο σε ένα ποτήρι και ρίξτε σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μερικές σταγόνες φρέσκου χυμού τζίντζερ για να προσθέσετε τα οφέλη του. Το ανακατεύουμε καλά και το πίνουμε όσο είναι ακόμα ζεστό. Χρησιμοποιήστε ένα καλαμάκι για καλύτερα αποτελέσματα.

ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΘΟΥΝ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ ACV WATER:

Το να  χρησιμοποιείτε μη αραιωμένο μηλόξυδο μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα δόντια και το σμάλτο τους λόγω του εξαιρετικά όξινου pH του. Να το έχετε πάντα αραιωμένο όπως αναφέρεται στη συνταγή. Επίσης, η χρήση καλαμιού για να πιείτε ACV μπορεί να είναι ευεργετική.

Εάν αισθάνεστε απίστευτη ναυτία μετά την κατανάλωση μηλόξυδου, μειώστε τη δόση του  ή μειώστε την ποσότητα του στο νερό.

Εάν έχετε γαστροπάρεση, μερικές φορές το μηλόξυδο μπορεί να επιδεινώσει τα συμπτώματα. Συνιστάται εάν έχετε διαβήτη ή γαστροπάρεση, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν το εντάξετε στη ρουτίνα σας.

Το να έχετε μη αραιωμένο μηλόξυδο μπορεί επίσης να επηρεάσει την οστική πυκνότητα και να κάνει εύθραυστα τα οστά λόγω του όξινου φορτίου. Μείνετε στη συνιστώμενη δόση .
Είναι συνήθως ασφαλές για τις έγκυες γυναίκες να έχουν αραιωμένο μηλόξυδο και συχνά συνιστάται από τους ίδιους τους γιατρούς, αλλά κάθε άτομο είναι διαφορετικό, επομένως συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν καταναλώσετε οτιδήποτε.

Επίσης, εάν παίρνετε κάποια φάρμακα, συμβουλευτείτε το γιατρό σας για να αποφύγετε τυχόν αλληλεπιδράσεις με το μηλόξυδο.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

www.pexels.com

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

www.pexels.com

Αιθέριο Έλαιο Ελίχρυσος. Μοναδική Προσφορά!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr