Οι ντομάτες κάνουν το δέρμα σας νεανικό μέσα σε λίγα λεπτά. Συνταγές και Τρόποι Χρήσης.

Οι ντομάτες κάνουν το δέρμα σας νεανικό μέσα σε λίγα λεπτά. Συνταγές και Τρόποι Χρήσης.

Ντομάτες για περιποίηση δέρματος: Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ντομάτες για απαλό και ελαστικό δέρμα

Όσον αφορά τη φροντίδα του δέρματος, οι ντομάτες είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες για καθαρό  δέρμα.

Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ντομάτες για απαλό και ελαστικό δέρμα

Οι ντομάτες είναι γνωστό ότι ενισχύουν την υγεία του δέρματος, καθιστώντας το λείο και λαμπερό.

Οι ντομάτες μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ένα καθαρό δέρμα.

Οι ντομάτες μεταμορφώνουν το πιο θαμπό δέρμα και επαναφέρουν τη λάμψη του αμέσως.

Οι ντομάτες περιέχουν υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο και βιταμίνη C
 Δεν είναι μόνο  γεμάτες θρεπτικά συστατικά, αλλά και εξαιρετικά αποτελεσματικές στην επούλωση και τη διαύγεια του δέρματος.

Ελαφρώς όξινης φύσης,  περιέχουν υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο και βιταμίνη C. αυτό μεταμορφώνει το πιο θαμπό δέρμα και επαναφέρει τη λάμψη στο δέρμα.

Οι ντομάτες έχουν επίσης λυκοπένιο, το οποίο είναι ένα αντιοξειδωτικό που βοηθά στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών στο σώμα. Εκτός από αυτό, βοηθούν στη θεραπεία δερματικών προβλημάτων που σχετίζονται με τη γήρανση και τις βλάβες από τον ήλιο  και γίνονται ένα εξαιρετικό αναζωογονητικό δέρματος.

Λόγω των στυπτικών ιδιοτήτων τους,  βοηθούν στη μείωση του υπερβολικού σμήγματος που ανεβαίνει στην επιφάνεια του δέρματος, αποτρέποντας παράλληλα τη συσσώρευση λιπαρότητας, γεγονός που μειώνει περαιτέρω τις πιθανότητες εμφάνισης μαύρων στιγμάτων αλλά και λευκών στιγμάτων . Δεδομένου ότι οι ντομάτεςέχουν άφθονες ιδιότητες συρρίκνωσης των πόρων και βοηθούν στη σύσφιξη του δέρματος, οι πιθανότητες εμφάνισης ακμής και σπυριών μειώνονται πλέον σημαντικά λειτουργώντας σαν ασπίδα.

Αυτό κάνει την ντομάτα ένα ευέλικτο και δημοφιλές συστατικό για προβληματικές δερματικές παθήσεις.

Υπέροχες συνταγές με βάση την ντομάτα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία του δέρματος αποτελεσματικά!

Μειώνουν τη λιπαρότητα – Οι ντομάτες δεν είναι μόνο εξαιρετικές για τη μείωση της λιπαρότητας, αλλά βοηθούν επίσης να κρατούν το δέρμα πιο καθαρό και σφριγηλό. Τρίψτε τις ωμές ντομάτες σε όλο το δέρμα και αφήστε να δράσουν για πέντε λεπτά πριν ξεπλυθείτε.

Μειώνουν τους ανοιχτούς πόρους -Βοηθούν στη μείωση των ανοιχτών πόρων και των μαύρων στιγμάτων. Απλώς κόψτε μια ντομάτα στη μέση και τρίψτε σε όλο το δέρμα, αφήνοντας τον χυμό να κορεστεί στους πόρους. Αφήστε να δράσει για 15 λεπτά και ξεπλύνετε.

Λειτουργεί ως λαμπρυντικό και λευκαντικό  δέρματος – Οι ντομάτες δεν λειτουργούν μόνο ως στυπτικό, αλλά βοηθούν επίσης να ξυπνήσουν και τις πιο θαμπές επιδερμίδες Ανακατεύουμε τον πελτέ μιας ντομάτας με 2 κουτ. ρυζαλευι και προσθέτουμε 1 κουτ. φρέσκια πάστα μέντας. Εφαρμόστε σε καθαρό δέρμα μέχρι να στεγνώσει και δείτε τη μαγεία. Όχι μόνο το δέρμα σας θα είναι πιο ανοιχτό αλλά θα το νιώσετε πιο αναζωογονημένο και τεντωμένο απο ποτέ.
Οι ντομάτες είναι εξαιρετικές για τη μείωση του καλοκαιρινού μαυρίσματος. Πολτοποιούμε μια ντομάτα και ανακατεύουμε τον πελτέ της με ένα κουτ. του μελιού και κάνουμε μασάζ στο δέρμα. Όχι μόνο  θα βοηθήσει στη μείωση του μαυρίσματος, αλλά και στη φυσική μείωση της ξηρότητας που προκαλείται από τις ισχυρές ακτίνες UV του ήλιου. Αφήστε την μάσκα να δράσει για τουλάχιστον 15 λεπτά πριν  ξεπλύνετε με κρύο νερό.

Μειώνουν τις επιπτώσεις του ηλιακού εγκαύματος – Γεμάτη με βιταμίνη C και A, όχι μόνο η ντομάτα δίνει στο δέρμα μια πιο φρέσκια και πιο ανοιχτή όψη, αλλά βοηθά επίσης στη μείωση των επιπτώσεων του ηλιακού εγκαύματος. Ανακατέψτε το χυμό ντομάτας με λίγο βουτυρόγαλα και απλώστε το στο δέρμα αφήνοντάς το να μουλιάσει στη δροσιά αυτού του μαγικού παρασκευάσματος. Ακόμα κι αν έχετε εξανθήματα από ηλιακό έγκαυμα, θα καταπραΰνει το δέρμα, θα μειώσει τη θερμότητα στην επιφάνεια του και επίσης θα εξομαλύνει την ερυθρότητα που προκαλείται από το ηλιακό έγκαυμα.

Tomato Skin Toner – Όσον αφορά τη φροντίδα του δέρματος, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν τη σημασία ενός τόνερ. Πιστέψτε το είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο. Όχι μόνο διατηρεί το δέρμα σας ελαστικό και απαλό, αλλά και το ενυδατώνει δίνοντάς του μια φυσική λάμψη.

Πάρτε το χυμό από 1 αγγούρι και 1 ντομάτα και στραγγίστε καλά σε ένα αεροστεγές μπουκάλι ψεκασμού. Απλώστε αυτό το τονωτικό ντομάτας στο δέρμα σας όποτε έρχεστε από εξωτερικούς χώρους και αφήστε το να απορροφήσει τα φυσικά λυκοπένια που υπάρχουν στο λαχανικό που κάνουν το δέρμα σας νεανικό μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτό το τόνερ μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο για έως και τέσσερις ημέρες χωρίς να χαλάσει.

Scrub ζάχαρης ντομάτας – Ανακατέψτε δύο ολόκληρα λεμόνια με φλούδες μαζί με δύο κύβους πάγου, 20 φύλλα μέντας και 2 ντομάτες στο μπλέντερ. Τώρα πάρτε πέντε κουταλιές της σούπας ζάχαρη και ανακατέψτε καλά σε αυτό το μείγμα. Χρησιμοποιήστε το για να τρίψετε το πρόσωπο, το λαιμό και τα χέρια μέχρι να λιώσουν οι κόκκοι της ζάχαρης. Αυτό το ισχυρό scrub ζάχαρης ντομάτας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για απολέπιση, καθαρισμό, και θρέψη της επιδερμίδας φυσικά. Χρησιμοποιήστε το δύο φορές την εβδομάδα για καλύτερα αποτελέσματα.

Το scrub με ζάχαρη ντομάτας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απολέπιση, τον καθαρισμό και τη φυσική θρέψη του δέρματος.

Χρησιμοποιήστε το στην καθημερινή περιποίηση του δέρματός σας για να περιποιηθείτε το δέρμα σας και χρησιμοποιήστε το στη μαγειρική σας για να προσφέρετε τα μέγιστα οφέλη για την υγεία, καθώς ίσως γνωρίζετε ότι οι ντομάτες είναι εξαιρετικές για τη μείωση της αρτηριακής πίεσης, την πρόληψη θρόμβων και τη μείωση της χοληστερόλης. Είναι εξαιρετικές για υγιή οστά και δόντια και βοηθούν στη μείωση της κυτταρικής βλάβης και της βλάβης των ιστών. Εκτός από αυτό, οι σπόροι ντομάτας βοηθούν επίσης στη βελτίωση της όρασης. Γι’ αυτό,  χρησιμοποιήστε τις αποτελεσματικά στη φροντίδα του δέρματός σας και της υγείας σας. Ξεκινήστε αμέσως και δείτε τα μαγικά αποτελέσματα στο δέρμα σας σε ελάχιστο χρόνο.

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

www.pexels.com

Αιθέριο Έλαιο Ελίχρυσος. Μοναδική Προσφορά!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr