ΠΩΣ ΝΑ ΣΦΙΞΕΤΕ ΤΟ ΧΑΛΑΡΟ ΔΕΡΜΑ ΣΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΣΦΙΞΕΤΕ ΤΟ ΧΑΛΑΡΟ ΔΕΡΜΑ ΣΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ

 

Το χαλαρό δέρμα στα χέρια μπορεί να είναι αποτέλεσμα αύξησης βάρους, γήρανσης ή γενετικής. 

Το χαλαρό δέρμα σε αυτήν την περιοχή μπορεί να επηρεάσει τη ζωή ενός ατόμου – μπορεί να διστάσει να σηκώσει τα χέρια του ψηλά ή να κουνήσει το χέρι του δημόσια. Το χαλαρό δέρμα  επίσης ευθύνεται στο γιατί  κάποιοι προτιμούν να υπερθερμαίνονται μέσα σε ένα μακρυμάνικο μπλουζάκι παρά να αποκαλύπτουν τα μπράτσα τους.

Ακόμη και εκείνοι που είναι αδύνατοι μπορεί να υποφέρουν από έλλειψη μυϊκού τόνου στο άνω μέρος του βραχίονα, ενώ άλλοι υποφέρουν από χαλάρωση του δέρματος κάτω από τα μπράτσα λόγω ορμονικής ανισορροπίας καθώς μεγαλώνουν με την έλλειψη τεστοστερόνης να αναφέρεται συχνά ως υπαίτιος.

Είναι επίσης πολύ συνηθισμένο να έχετε χαλάρωση του δέρματος που προκαλείται από τη γρήγορη απώλεια βάρους, η οποία συχνά αφήνει πίσω της το υπερβολικό δέρμα. Βλέπουμε συχνά εμπνευσμένες ιστορίες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ανθρώπων που έχουν χάσει βάρος με αλλαγή διατροφής και άσκησης ή μέσω γαστρικής ταινίας, αλλά η περίσσεια του δέρματος που μένει μετά την πτώση των κιλών τους προβληματίζει.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, το χαλαρό δέρμα στα μπράτσα μπορεί να οδηγήσει σε έλλειψη αυτοπεποίθησης και κακή αυτοεκτίμηση για πολλούς ανθρώπους.

Λοιπόν, τι μπορείτε να κάνετε για να συσφίξετε το χαλαρό δέρμα στα χέρια σας;

1. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ COOLSCULPTING -ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ
Προσφορά CoolSculptingΧωρίς αναισθησία και χωρίς χρόνο διακοπής λειτουργίας, το CoolSculpting είναι η ιδανική θεραπεία για να τονώσετε τα χέρια σας, στοχεύοντας τα λιπώδη κύτταρα κάτω από το δέρμα, αφήνοντας το ίδιο το δέρμα ανεπηρέαστο.

Τα επεξεργασμένα λιποκύτταρα κρυσταλλώνονται (καταψύχονται) και μετά πεθαίνουν. Με την πάροδο του χρόνου, το σώμα σας επεξεργάζεται φυσικά το λίπος και εξαλείφει αυτά τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας τα χέρια σας να φαίνονται σμιλεμένα.

Μια διαβούλευση θα καθορίσει εάν το CoolSculpting είναι η σωστή θεραπεία για εσάς. Εκτός από τη σύσφιξη του χαλαρού δέρματος στα μπράτσα σας, είναι επίσης τέλειο για τόνωση των μηρών, του στομάχου και ακόμη και κάτω από το πηγούνι.

2. ΕΞΕΤΑΣΤΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΧΕΡΙΟΥ (ΒΡΑΧΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ)
Οφέλη από ανύψωση χεριούΕάν έχετε προσπαθήσει να μειώσετε και να τονώσετε το χαλαρό ή χαλαρό δέρμα των χεριών σας μέσω άσκησης και δίαιτας, αλλά δεν έχετε δει τα αποτελέσματα που θέλετε, η χειρουργική επέμβαση βραχιονοπλαστικής θα σας βοηθήσει να συσφίξετε το χαλαρό δέρμα των χεριών σας.

Υπάρχουν επίσης ορισμένες περιπτώσεις όπου η χειρουργική επέμβαση είναι η μόνη επιλογή για την πλήρη απαλλαγή από την περίσσεια δέρματος – ειδικά όταν κάποιος έχει χάσει ένα σημαντικό ποσό βάρους.

Εάν η ιδέα της χειρουργικής επέμβασης σας κάνει να αισθάνεστε νευρικοί, να είστε βέβαιοι ότι αυτό το είδος της αισθητικής επέμβασης δεν θεωρείται ιδιαίτερα επώδυνο και με τα κατάλληλα παυσίπονα και τον χρόνο αποκατάστασης, οποιαδήποτε ενόχληση θα είναι ελάχιστη, διασφαλίζοντας ότι θα αισθάνεστε σίγουροι αποκαλύπτοντας το άνω μέρος σας σε χρόνο μηδέν.

3. ΚΟΛΥΜΠΗΣΤΕ ΤΑΚΤΙΚΑ
Όταν κολυμπάτε, κινείτε πάντα τα χέρια σας, κάνοντας μια εξαιρετική άσκηση χαμηλής πρόσκρουσης για τόνωση κάτω από το χέρι.

Η κολύμβηση συνιστάται για πολλούς ανθρώπους καθώς είναι τόσο ήπια – συμπεριλαμβανομένων εκείνων που πάσχουν από αρθρίτιδα ή διαβήτη.

Ενώ κολυμπάτε, εστιάστε στην κίνηση του σώματός σας χρησιμοποιώντας τα χέρια σας περισσότερο από τα πόδια σας για να αυξήσετε τα τονωτικά οφέλη.

4. ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ PILATES Ή ΣΤΗ ΓΙΟΓΚ
Τόσο το pilates όσο και η γιόγκα είναι επίσης πολύ ήπιοι αλλά αποτελεσματικοί τρόποι τόνωσης των μυών. Μπορείτε να ζητήσετε από τον εκπαιδευτή σας να σας δείξει συγκεκριμένες κινήσεις που θα τονώνουν τα χέρια και στη συνέχεια να τις εξασκείτε στην άνεση του σπιτιού σας.

Ως μπόνους, θα βελτιώσετε επίσης τη στάση σας και θα ενισχύσετε τους μυς του πυρήνα σας.

5. press ups
Τα press ups είναι υψηλής έντασης και θα δοκιμάσουν τους μυς του άνω βραχίονα στο όριο, αναπτύσσοντας περισσότερους μύες του βραχίονα σε όλο το μήκος του χεριού.

Πολλοί άνθρωποι αποφεύγουν τα push up γιατί απλώς υποθέτουν ότι δεν θα τα καταφέρουν. Ευτυχώς υπάρχουν διάφορες διαβαθμίσεις push up που σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε αυτή την άσκηση χωρίς απαραίτητα να έχετε σημαντική δύναμη στο πάνω μέρος του σώματός σας.

Αν διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε ένα παραδοσιακό press up, δοκιμάστε με τα γόνατά σας στο πάτωμα και αν αυτό είναι πολύ δύσκολο μπορείτε να κάνετε όρθιες πιέσεις σε έναν τοίχο.

6. ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ
Το ντιπ καρέκλας είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε εύκολα στο σπίτι. Σταθείτε με την πλάτη σας σε μια καρέκλα, τοποθετώντας τα χέρια σας στην μπροστινή άκρη της καρέκλας με τα δάχτυλά σας να κοιτάζουν προς την πλάτη σας. Στη συνέχεια, χαμηλώστε το σώμα σας μέχρι να υπάρξει γωνία 90 μοιρών μεταξύ των αστραγάλων και των μηρών σας. Κρατώντας την πλάτη σας ίσια, εισπνεύστε καθώς το κάτω μέρος του σώματός σας λυγίζει τους αγκώνες σας και εκπνεύστε καθώς εκτείνετε τους αγκώνες σας προς τα έξω για να σηκώσετε το σώμα σας προς τα πάνω.

Η ασφάλεια πρέπει να προηγείται – υπάρχουν πολλά βίντεο στο YouTube για να επιδειχθεί σωστά αυτή η άσκηση. Πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι η καρέκλα που χρησιμοποιείτε είναι στιβαρή και δεν θα ανατραπεί – ιδανικά τοποθετήστε την σε έναν τοίχο για επιπλέον στήριξη.

7. ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΟΙ
Εάν δεν πίνετε αρκετό νερό, θα δυσκολευτείτε να χάσετε τις εναποθέσεις λίπους στα χέρια σας.

Προσπαθήστε να πίνετε τουλάχιστον οκτώ ποτήρια νερό κάθε μέρα (2 λίτρα). Επιπλέον, η κατανάλωση φλιτζανιών τσαγιού πικραλίδας με λίγο τζίντζερ θα βοηθήσει στη φυσική μείωση της κατακράτησης υγρών.

8. RESEARCH ENDERMOLOGIE
Μια δημοφιλής θεραπεία για την κυτταρίτιδα, η Endermologie είναι μια μη χειρουργική διαδικασία που χρησιμοποιεί μηχανικούς κυλίνδρους για μασάζ στο δέρμα και βελτίωση του τόνου του δέρματος.

Είναι μια πολύ ασφαλής διαδικασία χωρίς χρόνο διακοπής, αλλά τα αποτελέσματα είναι πιθανό να είναι αρκετά ελάχιστα σε χαλαρό δέρμα και θα χρειαστείτε μια σειρά θεραπειών.

9. ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ
Η ραδιοσυχνότητα (RF) διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης για σύσφιξη, ανύψωση και σύσφιξη του δέρματος. Αυτή η θεραπεία χρησιμοποιείται καλύτερα όταν το χαλαρό δέρμα στα μπράτσα είναι ήπιο.

Θα χρειαστείτε επίσης επαναλαμβανόμενες θεραπείες, αλλά η διαδικασία είναι εξαιρετικά ασφαλής χωρίς διακοπές.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr