Πιο γεμάτα φρέσκα και αγέραστα χείλη με αυτά τα πήλινγκ

Πιο γεμάτα φρέσκα και αγέραστα χείλη με αυτά τα πήλινγκ

Η απολέπιση χειλιών έχει και αυτή τα στάδια της για να γίνει η δουλειά σωστά ώστε να καθαρίσουν τα χείλη απο τα νεκρά κύτταρα

Τα στάδια: ντεμακιγιάζ, καθαρισμός, απολέπιση, ενυδάτωση και αντιηλιακή προστασία. Η απολέπιση των χειλιών βοηθά στην απομάκρυνση των παλιών κεράτινων κυττάρων, κάνοντας το δέρμα στην περιοχή φράσκο και απαλό με τονισμένο και καθορισμένο περίγραμμα με ανοδική επίσης φόρμα και όχι θλιμμένη και καθοδική.

Σε σύγκριση με το δέρμα του προσώπου, τα χείλη έχουν λιγότερα στρώματα δέρματος, επομένως είναι πιο επιρρεπή στην ξηρότητα, το σκάσιμο και το άψυχο χρώμμα. Υπό την επίδραση του περιβάλλοντος και με την πάροδο του χρόνου, τα χείλη θα γεράσουν, θα ξεφλουδίσουν, θα εμφανιστούν ρυτίδες, θα μειώσουν τη φωτεινότητα και την πυκνότητα τους.

Στην πραγματικότητα, η απολέπιση χειλιών είναι πολύ εύκολο να γίνει στο σπίτι με φυσικά και άμεσα προσβάσιμα συστατικά και με εκπλη.Απλώς κάντε απολέπιση στα χείλη σας 2-3 φορές την εβδομάδα για να δείτε απροσδόκητα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με τον γιατρό Doan Minh Thanh – Vinmec Central Park, ορισμένοι τρόποι για να απολεπίσετε τα χείλη από τα συστατικά του σπιτιού, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα:

Απολέπιση χειλιών με λάδι καρύδας και ζάχαρη:

Με συστατικά πλούσια σε λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε, το λάδι καρύδας είναι δύσκολο να μην τα καταφέρει να μαλακώσει και να ενυδατώσει τα χείλη. Η χρήση λαδιού καρύδας για την απολέπιση των χειλιών σας είναι ταυτόχρονα τόσο αποτελεσματική στον καθαρισμό όσο και στη θρέψη των χειλιών σας.

Τα υλικά:

3 κουταλιές ψιλή κρυσταλλική ζάχαρη και

1 κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας,

Τα ανακατευουμε καλά και τοποθετούμε την μίξη μας σε βάζο για κάθε φορά που θέλουμε να φρεσκάρουμε τα χείλη.

Scrub χειλιών με ελαιόλαδο και ζάχαρη:

Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε λιπίδια και αντιοξειδωτικά. Αυτό είναι ένα πολύ δημοφιλές συστατικό ομορφιάς σήμερα. Το ελαιόλαδο περιέχει θρεπτικά συστατικά που βοηθούν να διατηρηθούν τα χείλη απαλά και ελαστικά. Για να κάνετε απολέπιση στη χείλη σας με αυτή τη συνταγή, απλά πρέπει να ανακατέψετε ελαιόλαδο και ζάχαρη μαζί σε αναλογία 1-1 και να χρησιμοποιήσετε απευθείας στη χείλη σας και μετά να ξεπλύνετε με καθαρό νερό.

Scrub χειλιών φράουλα με τις φρέσκες βιταμίνες:

Τα συστατικά της φράουλας είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά,βιταμίνες και μετάλλα που βοηθούν στην αποτελεσματική λάμψη του δέρματος. Για να κάνετε τα χείλη ροζ με φράουλες, πρέπει να ετοιμάσετε 1-2 φράουλες, να πολτοποιήσετε και να εφαρμόσετε απευθείας στα χείλη.

Απολέπιση χειλιών με μέλι: Το μέλι μπορεί να συνδυαστεί με άλλα συστατικά όπως μαύρη ζάχαρη και γιαούρτι για να βοηθήσει στην απομάκρυνση των επίμονων κυττάρων και να βοηθήσει τα χείλη να γεμίσουν. Θα πρέπει να κάνετε αυτήν την απολέπιση χειλιών το βράδυ πριν πάτε για ύπνο για να επιτύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr