Κορεάτικη Περιποίηση Δέρματος: Μάσκα Με  Σπόρους Για Γυάλινο Δέρμα – Δες Την Συνταγή

Κορεάτικη Περιποίηση Δέρματος: Μάσκα Με Σπόρους Για Γυάλινο Δέρμα – Δες Την Συνταγή

Κορεάτικη Περιποίηση Δέρματος: Η Roshni Chopra Δοκίμασε Τη Μάσκα Με Σπόρους Chia Και Εδώ Είναι Η Συνταγή

«Η λάμψη είναι πραγματική, πρέπει να τη δοκιμάσεις», είπε η ηθοποιός. Πραγματικά το δέρμα της λάμπει. Δεν το παρακάτω βίντεο για να πειστείς κι εσύ!

Οι σπόροι Chia έχουν πολυάριθμα οφέλη για την υγεία, και μεταξύ αυτών είναι το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά θρεπτικοί για το δέρμα. Η κορεατική περιποίηση της επιδερμίδας , η οποία είναι αρκετά δημοφιλής στον κόσμο, μπορεί να υπερηφανεύεται για κάτι που ονομάζεται «γυάλινο δέρμα» που σημαίνει γενικά να έχεις ένα δέρμα που μοιάζει με γυαλί, με την ίδια λάμψη όσον αφορά την επιδερμίδα και μια υφή που φαίνεται λεία και ημιδιαφανής, ακριβώς όπως ένας καθρέφτης. Η επίτευξη γυάλινης επιδερμίδας απαιτεί εντατική ενυδάτωση για να αποκτήσει αυτή την δροσερή όψη.

Οι σπόροι Chia , μπορούν να το κάνουν να συμβεί. Ενώ η κατανάλωση των σπόρων είναι εξαιρετικά σημαντική για τη γενική υγεία, μπορούν επίσης να εφαρμοστούν τοπικά, σαν απολεπιστικό. Αυτοί οι σπόροι είναι πλούσιοι σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, αντιοξειδωτικά και άλλα θρεπτικά συστατικά που είναι ευεργετικά για το δέρμα. Βοηθούν στην ενυδάτωση και την απολέπιση του δέρματος και  αφήνουν μια υγιή λάμψη όταν συνδυάζονται με άλλα φυσικά προϊόντα που είναι επίσης ζωτικής σημασίας για υγιές δέρμα .

Πρόσφατα, η ηθοποιός Roshni Chopra δοκίμασε τη viral κορεάτικη μάσκα προσώπου chia στον εαυτό της και μάλιστα μοιράστηκε τη συνταγή με τους followers της, υποσχόμενη ότι έχει αποτέλεσμα. Μαζί με ένα βίντεο, η Τσόπρα έγραψε ότι…..

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roshni Chopra (@roshnichopra)

….χρειάζεται απλώς να ανακατέψεις 2 κουταλιές της σούπας γάλα με 1 κουταλιά της σούπας σπόρους chia ή sabja και να τους μουλιάσεις για 30 λεπτά. Στη συνέχεια, πρέπει να μπουν στο μπλέντερ μαζί με 1 κουταλιά της σούπας μέλι.

Η εφαρμογή είναι απλή. Μόλις η πάστα είναι έτοιμη, απλώστε την στο πρόσωπό σας και αφήστε τη για 10-15 λεπτά πριν την ξεπλύνετε. «Η λάμψη είναι πραγματική, πρέπει να τη δοκιμάσεις», είπε ο ηθοποιός, προσθέτοντας ότι τα αποτελέσματα είναι πέρα για πέρα φυσικά».

www.thehealthsite.com

Αιθέριο Έλαιο Ελίχρυσος. Μοναδική Προσφορά!

Υπέροχες συνταγές για χορταστικό ύπνο. Τροφές και συνταγές που λειτουργούν σαν ηρεμιστικά!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr