Η ΜΑΓΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΒΛΕΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΑ 40 ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ

Η ΜΑΓΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΒΛΕΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΑ 40 ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ

Δύο εντελώς ανώδυνες τεχνικές υπόσχονται καθαρό και λαμπερό βλέμμα που θα κρύψει αυτόματα χρόνια από το πρόσωπό μας

Όσο μεγαλώνει ο αριθμός της ηλικίας οφείλουμε να συμφιλιωθούμε με την… καθοδικότητα που θα διαπιστώσουμε στα χαρακτηριστικά του προσώπου μας.

Το πρώτο σημείο που παρατηρούμε μεγάλες αλλαγές είναι η περιοχή των ματιών, που συνήθως προδίδουν την ηλικία μας. Η πρόληψη επιτυγχάνεται με την κατάλληλη εφαρμογή προϊόντων από μικρή ηλικία, ενώ υπάρχουν και μερικά make up tricks ώστε να αποφύγουμε το νυστέρι.

Ωστόσο, υπάρχουν δύο τεχνικές που όλοι ξέρουμε και είναι ικανές να μεταμορφώσουν το βλέμμα μας αφαιρώντας χρόνια ακόμα και από τις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας.

Αναφερόμαστε στο lash lift και το brow lift, που αν γίνουν από τα σωστά χέρια υπόσχονται θαύματα. Τα φρύδια μας πέρα από το γεγονός ότι γεμίζουν και αποκτούν ομοιόμορφο σχήμα… ανεβαίνουν πιο ψηλά. Έτσι η περιοχή ανοίγει και γίνεται πιο καθαρή και τα βλέφαρά μας καμουφλάρονται.

Αντίστοιχα, οι βλεφαρίδες παίρνουν μία ανοδική τάση και τα μάτια μας παύουν να φαίνονται κουρασμένα και βαριά.

Αυτές οι δύο τεχνικές μάλιστα γλυτώνουν και χρόνο από το μακιγιάζ, καθώς τα φυσικά μας χαρακτηριστικά αναδεικνύονται χωρίς κόπο. Το γεγονός ότι είναι εντελώς ανώδυνες, γρήγορες και με άμεσα αποτελέσματα τις κάνει άκρως προσβάσιμες σε όλες μας και το μόνο που χρειάζεται είναι να κλείσουμε το ραντεβού μας.

www.vwoman.gr

Αιθέριο έλαιο τσουκνίδας. Η δυνατή απάντηση στην τριχόπτωση.

Αιθέριο Έλαιο Ελίχρυσος. Μοναδική Προσφορά!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr