ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟ ΠΟΥ ΜΑΚΡΑΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΜΠΕΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟ ΠΟΥ ΜΑΚΡΑΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΜΠΕΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Η συνταγή για το μαγικό έλαιο που θα σε κάνει να αποκτήσεις τα μακριά και πλούσια μαλλιά που πάντα ονειρευόσουν

Της Σοφίας Αποστολίδου

Το καλοκαίρι όλα μοιάζουν πιο όμορφα. Όχι όμως και τα μαλλιά μας. Η θάλασσα, ο ήλιος και οι υψηλές θερμοκρασίες κάνουν τα μαλλιά να μην δείχνουν τόσα λαμπερά όσα θα θέλαμε. Επιπλέον είναι μια περίοδος που τα μαλλιά μακραίνουν πιο αργά λόγω της ζέστης και της ξηρής ατμόσφαιρας.

Η Vwoman όμως είναι εδώ για να σου αποκαλύψει το μαγικό έλαιο που θα σε κάνει να αποκτήσεις τα μακριά και πλούσια μαλλιά που πάντα ονειρευόσουν. Η συνταγή είναι απίστευτα εύκολη και απλή. Ανακάλυψε πώς θα φτιάξεις και εσύ το έλαιο που θα μακραίνει τα μαλλιά σου και θα τα κάνει να δείχνουν απίστευτα λαμπερά όλο το καλοκαίρι.

Θα χρειαστείς:
2 κουταλιές της σούπας δαφνέλαιο
1 κουταλιά της σούπας καστορέλαιο
1 κουταλιά της σούπας έλαιο καρύδας
10 σταγόνες αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου
10 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας

Οδηγίες:
1.Σε ένα μικρό μπολ, βάλε όλα τα υλικά και ανακάτεψε τα καλά.
2.Μετάφερε το μείγμα σε ένα καθαρό μπουκάλι με καπάκι. Ιδανική επιλογή είναι ένα γυάλινο μπουκάλι με σκουρόχρωμο γυαλί.
3.Το μαγικό έλαιο που μακραίνει τα μαλλιά και τα κάνει να δείχνουν όλο το καλοκαίρι λαμπερά είναι έτοιμο. Φύλαξέ το σε ένα σκοτεινό και σκιερό μέρος και ανακινήστε καλά πριν από κάθε χρήση.

Χρήση:
Εφάρμοσε μια μικρή ποσότητα του ελαίου στο τριχωτό της κεφαλής σου και κάνε ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις για περίπου 5-10 λεπτά.
Άφησε το έλαιο να δράσει για τουλάχιστον 2 ώρες ή ιδανικά κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Λούσε τα μαλλιά σου κανονικά το επόμενο πρωί και δες αμέσως τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο πλούσια και δυνατά.
Για να αποκτήσεις τα μακριά και πλούσια μαλλιά που πάντα ονειρευόσουν χρησιμοποίησε το μείγμα 2-3 φορές την εβδομάδα.

Οι ιδιότητες των ελαίων

unsplash.com

Δαφνέλαιο: Το δαφνέλαιο περιέχει θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά που ενισχύουν τους θύλακες των τριχών και προωθούν την υγιή ανάπτυξή τους, συμβάλλοντας στο να αποκτήσεις τα μακριά και πλούσια μαλλιά που πάντα ονειρευόσουν. Οι βιταμίνες και τα λιπαρά οξέα στο δαφνέλαιο βοηθούν στην ενδυνάμωση της τρίχας, μειώνοντας την τριχόπτωση και κάνοντας τα μαλλιά πιο ανθεκτικά, πλούσια, υγιή και λαμπερά όλο το καλοκαίρι.

Καστορέλαιο: Το καστορέλαιο είναι γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες στα μαλλιά. Είναι πλούσιο σε ωμέγα-6 και ωμέγα-9 λιπαρά οξέα, καθώς και βιταμίνη Ε, τα οποία θρέφουν και ενυδατώνουν τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής, προλαμβάνοντας την ξηρότητα και τη φθορά. Έτσι βοηθάει τα μαλλιά να μακραίνουν πιο γρήγορα και να δείχνουν πιο πλούσια και υγιή.

 

Έλαιο καρύδας: Το έλαιο καρύδας έχει τη μοναδική ικανότητα να διεισδύει βαθιά στον άξονα της τρίχας λόγω της μοριακής του δομής. Αυτό του επιτρέπει να ενυδατώνει και να θρέφει τα μαλλιά από μέσα προς τα έξω, προλαμβάνοντας τη θραύση και τη φθορά. Με αυτόν τον τρόπο βοηθάει τα μαλλιά να μακραίνουν πιο γρήγορα και να δείχνουν όλο το καλοκαίρι λαμπερά. Παράλληλα, το έλαιο καρύδας περιέχει λαυρικό οξύ, το οποίο προσκολλάται στις πρωτεΐνες των μαλλιών και μειώνει την απώλεια πρωτεΐνης κατά το λούσιμο και το styling, ενισχύοντας έτσι τη δύναμη και την ανθεκτικότητα των μαλλιών.

Αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου: Το δενδρολίβανο είναι γνωστό από την αρχαιότητα για τις πολλαπλές του ωφέλειες στην περιποίηση των μαλλιών και την προώθηση της ανάπτυξης τους. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής, το οποίο με τη σειρά του ενισχύει την παροχή θρεπτικών συστατικών στους θύλακες των τριχών, προωθώντας έτσι την ανάπτυξη των μαλλιών. Με αυτόν τον τρόπο μακραίνει τα μαλλιά και τα κάνει να δείχνουν όλο το καλοκαίρι λαμπερά.

Το έλαιο δενδρολίβανου συμβάλλει στη βελτίωση της υφής των μαλλιών, κάνοντάς τα πιο λεία και λαμπερά. Επίσης, βοηθά στην ενίσχυση της δομής της τρίχας. Παράλληλα, το δενδρολίβανο ενισχύει τους θύλακες των τριχών, μειώνοντας τη θραύση και την τριχόπτωση, κάνοντάς τα μαλλιά πιο δυνατά και ανθεκτικά. Τέλος, μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση του φυσικού χρώματος των μαλλιών, καθυστερώντας το γκριζάρισμα.

Αιθέριο έλαιο λεβάντας: Το έλαιο λεβάντας ενυδατώνει το τριχωτό της κεφαλής και βοηθά στην καταπολέμηση της ξηρότητας και της πιτυρίδας, προσφέροντας στα μαλλιά μοναδική λάμψη. Επίσης, το έλαιο λεβάντας ενυδατώνει και θρέφει τα μαλλιά, βελτιώνοντας την υφή τους και κάνοντάς τα πιο λεία και λαμπερά.

Επιπλέον, το άρωμα της λεβάντας είναι γνωστό για τις χαλαρωτικές του ιδιότητες. Το άγχος μπορεί να επηρεάσει την υγεία των μαλλιών, και η χρήση του ελαίου λεβάντας μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του άγχους, συμβάλλοντας στην υγεία των μαλλιών. Έτσι, θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις τα μακριά και πλούσια μαλλιά που πάντα ονειρευόσουν.

Vwoman

Καστορέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr