ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΟ ΡΟΦΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΣΟΥ

ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΟ ΡΟΦΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΣΟΥ

Η συνταγή για το θαυματουργό ρόφημα που θα σε δροσίσει, θα σε ενυδατώσει, θα σου χαρίσει ενέργεια και θα σε βοηθήσει να χάσεις κιλά

Της Σοφίας Αποστολίδου

Το καλοκαίρι είναι μία υπέροχη εποχή. Όμως ο ήλιος και οι υψηλές θερμοκρασίες συχνά μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι δεν έχουμε καθόλου ενέργεια. Επιπλέον είναι μια περίοδος που ο μεταβολισμός μας μπορεί να μπλοκάρει λόγω της ζέστης και να έχουμε δυσκολία να χάσουμε τα περιττά κιλά.

Η Vwoman για μία ακόμα φορά σου έχει τη λύση. Δοκίμασε και σου παρουσιάζει τη συνταγή για ένα θαυματουργό ρόφημα που θα σου χαρίσει ενέργεια και θα ξυπνήσει τον μεταβολισμό σου.

Η συνταγή είναι εύκολη και γρήγορη. Ανακάλυψε πώς θα φτιάξεις και εσύ το ρόφημα που θα σε δροσίσει, θα σε ενυδατώσει, θα σου χαρίσει ενέργεια και θα σε βοηθήσει να χάσεις τα περιττά κιλά.

Θα χρειαστείς:
10 φρέσκα φύλλα μέντα
1 κούπα καρπούζι ή πεπόνι, κομμένο σε κομμάτια
Χυμός και φλούδα από 1 μικρό λεμόνι ή λάιμ
1 κουταλιά της σούπας πράσινο τσάι
1/2 μικρό αβοκάντο, κομμένο σε κομμάτια
1 κουταλάκι του γλυκού μελισσόχορτο
1 μικρό κομμάτι φρέσκο τζίντζερ( περίπου μισό κουταλάκι του γλυκού)
Μισό κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1/2 κούπα γιαούρτι (προτίμησε γιαούρτι χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή ένα γιαούρτι με υψηλή περιεκτικότητα πρωτεΐνης )
1 κουταλιά της σούπας σπόρους τσία
Προαιρετικά αν θέλεις να είναι το ρόφημα σου πιο γλυκό: 1 κ.σ. μέλι (ή σιρόπι αγαύης)

Οδηγίες:
1.Βάλε όλα τα συστατικά στο μπλέντερ.
2.Ανάμειξε τα μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές.
3.Αν το ρόφημά σου, σου φαίνεται πολύ πηχτό πρόσθεσε λίγο νερό ή χυμό φρούτων για να το αραιώσεις.
4.Δοκίμασε, και πρόσθεσε το μέλι ή την αγαύη για έξτρα γλυκύτητα. Αν προτιμάς το ρόφημα σου πιο πηχτό προσθέστε λίγο γιαούρτι ακόμα.
5.Βάλε πάγο και απόλαυσε το πιο δροσερό ρόφημα που θα σου χαρίσει ενέργεια, θα ξυπνήσει τον μεταβολισμό σου και θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από τα περιττά κιλά που μπορεί να σε ταλαιπωρούν.

Πώς βοηθάει το θαυματουργό ρόφημα στην αύξηση των επιπέδων ενέργειας και στον μεταβολισμό

Πράσινο Τσάι: Το πράσινο τσάι περιέχει φυτικές ουσίες, όπως η καφεΐνη και οι κατεχίνες που μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στην αύξηση του μεταβολισμού και στην απώλεια των περιττών κιλών, ενώ παράλληλα προσφέρει τα αντιοξειδωτικά οφέλη του χαρίζοντας ευεξία και υψηλά επίπεδα ενέργειας. Αντί να χρησιμοποιήσετε αφέψημα πράσινου τσαγιού μπορείτε να βάλετε στο ρόφημα σας το πράσινο τσάι ακατέργαστο χρησιμοποιώντας απευθείας τα φύλλα του ή τη σκόνη του για να βελτιστοποιήσετε την αποτελεσματικότητά του και να δείτε πιο άμεσα αποτελέσματα.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Αβοκάντο: Το αβοκάντο είναι ένα νόστιμο, εξωτικό και άκρως θαυματουργό φρούτο καθώς συμβάλλει στην βελτίωση του μεταβολισμού, στην γρηγορότερη απώλεια βάρους και στην αποκατάσταση των επιπέδων ενέργειας. Είναι πλούσιο σε ινώδεις και φυτικές ίνες οι οποίες βοηθούν στην αύξηση της πληρότητας και στον έλεγχο της πείνας, κάτι που οδηγεί στη μείωση της ποσότητας της τροφής που καταναλώνουμε. Παράλληλα είναι πλούσιο σε ωμέγα-9 λιπαρά οξέα που συμβάλουν στην καλύτερη λειτουργία του μεταβολισμού και καλύπτουν την ανάγκη για να φάμε κάτι γλυκό. Τέλος το αβοκάντο έχει εξαιρετικά χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες γεγονός που συμβάλλει στη ρύθμιση της αίσθησης της πείνας και στην αύξηση της αντοχής, χαρίζοντας σου ενέργεια ακόμα και σε μια απαιτητική ημέρα που η θερμοκρασία βρίσκεται στα ύψη.

Μέλι: Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις- αν δεν την έχει ήδη ανακαλύψει- τη θαυματουργή δύναμη που έχει το μέλι. Το μέλι είναι μια πραγματική υπερτροφή που θα σου χαρίσει αμέσως ενέργεια και θα βοηθήσει σημαντικά στη βελτίωση του μεταβολισμού σου. Είναι μια φυσική πηγή σακχάρων που απορροφάται γρήγορα από το σώμα και έτσι σου παρέχει άμεσα την ενέργεια που χρειάζεσαι ακόμα και την πιο ζεστή καλοκαιρινή ημέρα. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, έχει αντιφλεγμονώδη δράση, βοηθά στην καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών και σου χαρίζει πραγματική ευεξία.

Τζίντζερ: Το τζίντζερ εκτός από την υπέροχη πικάντικη νότα που θα δώσει στο ρόφημα σου θα βοηθήσει τον μεταβολισμό σου να ξυπνήσει καθώς παρέχει φυσική θέρμανση στο σώμα, βοηθώντας έτσι στην αύξηση των καύσεων και κατά επέκταση στην απώλεια των περιττών κιλών.

Κανέλα: Ο τέλειος σύμμαχός σου στη μάχη για τα περιττά κιλά είναι η κανέλα. Η κανέλα μειώνει την αντίσταση στην ινσουλίνη, η οποία είναι σημαντική για τη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα. Με αυτό τον τρόπο βοηθάει στον έλεγχο της γλυκόζης και μειώνει την όρεξη για γλυκό. Παράλληλα, λόγω της ρύθμισης του σακχάρου μειώνει την αίσθηση της κόπωσης και σταθεροποιεί τα επίπεδα ενέργειας ενώ παράλληλα αυξάνει τις καύσεις και βοηθά στη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού.

Λάιμ και λεμόνι: Δεν υπάρχει τίποτα πιο δροσιστικό από ένα παγωμένο χυμό λεμονιού ή λάιμ. Η προσθήκη του στο ρόφημά σου θα του χαρίσουν μοναδική δροσιά. Παράλληλα τόσο το λεμόνι και το λάιμ είναι πλούσια σε βιταμίνη C, η οποία είναι σημαντική για την προστασία από τις ελεύθερες ρίζες και την αύξηση της ενέργειας.

vwoman.gr

unsplash.com

Το θαύμα που καίει το λίπος στην κοιλιά. Κάψε το λίπος με σκόρδο- Πως θα το Κάνεις.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr