ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΛΟΥΣΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΨΟΓΑ ΜΑΛΛΙΑ

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΛΟΥΣΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΨΟΓΑ ΜΑΛΛΙΑ

Τρεις κινήσεις πριν το μπάνιο που θα μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου και θα τους δώσουν τη λάμψη που αξίζουν

Η ποιότητα των μαλλιών μας βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο λούσιμο και τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε. Η λαμπερή και υγιής όψη τους στηρίζεται ωστόσο και στα βήματα που κάνουμε πριν καν τα φέρουμε σε επαφή με το νερό.

Το να μπούμε στο ντους και να σαπουνίσουμε τα μαλλιά μας, αλλά και να τα μαλακώσουμε με ένα conditioner πολλές φορές δεν αρκούν για να πετύχουμε τη φυσική λάμψη τους. Τρεις κινήσεις-ματ όμως υπόσχονται πως τα μαλλιά μας θα είναι σαν να βγήκαμε από το κομμωτήριο μετά από κάθε μπάνιο.

Κάτι που οι περισσότερες παραλείπουμε αλλά αποτελεί κομβικό βήμα για να έχουμε μεταξένια μαλλιά είναι να χτενίσουμε καλά όλες τις τούφες. Το να τα λούσουμε ενώ είναι μπερδεμένα, όχι μόνο δεν καταλήγει στην απόλυτη φροντίδα τους αλλά παράλληλα συντελεί στο περαιτέρω σπάσιμο της τρίχας και στο μετέπειτα φριζάρισμα. Οπότε βούρτσισμα κάθε μα κάθε φορά!

Ακόμα, υπολογίστε μία ή δύο ώρες πριν μπείτε για μπάνιο και απλώστε σε όλο το μήκος των μαλλιών μία μάσκα ή το αγαπημένο σας έλαιο. Αυτό θα βοηθήσει να μαλακώσουν αλλά και να αποκτήσουν ένα boost που θα διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι το επόμενο λούσιμο.

Τέλος, μπορεί να μας φαίνεται περίεργο, αλλά και το δέρμα του κεφαλιού χρειάζεται απολέπιση. Φυσικά γίνεται με ειδικό προϊόν και όχι με αυτά που χρησιμοποιούμε για το υπόλοιπο σώμα. Έτσι με ένα sculp scrub κάντε ήπια απολέπιση και χαλαρό μασάζ προκειμένου να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα, τη λιπαρότητα και υπολείμματα από προϊόντα styling.

Τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα και θα δείτε τα μαλλιά σας να μεταμορφώνονται χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια!

unsplash.com

www.vwoman.gr

2 φέτες ζαμπόν την ημέρα αυξάνουν τον κίνδυνο για αυτήν τη νόσο

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr