Igari Makeup: Η ιαπωνέζικη τεχνική μακιγιάζ που σβήνει χρόνια από την όψη σας

Igari Makeup: Η ιαπωνέζικη τεχνική μακιγιάζ που σβήνει χρόνια από την όψη σας

Igari Makeup για λίφτινγκ
Credit: @mj._.j__ / Instagram
Ανυψώστε τα χαρακτηριστικά σας και αποκτήστε μια απαράμιλλη κοριτσίστικη φρεσκάδα με το Igari Makeup, την τεχνική μακιγιάζ η οποία κάνει θραύση στο TikTok.

Αν παρακολουθείτε συχνά TikTok accounts που έχουν σχέση με το beauty, πιθανότατα έχετε ακουστά το μακιγιάζ Igari. Αυτό το στιλ μακιγιάζ δημιουργεί μια νεανική και χαριτωμένη εμφάνιση, κάνοντας παράλληλα την επιδερμίδα να δείχνει λαμπερή και ενυδατωμένη.

Τι είναι το Igari Makeup
Το μακιγιάζ Igari είναι μία ιαπωνέζικη τεχνική, γνωστή και ως «hangover makeup» (μακιγιάζ για μετά το ξενύχτι). Kεντρικό στοιχείο του είναι το απαλό ρουζ στα μάγουλα και κάτω από τα μάτια, για να τονίσει τη φρεσκάδα του προσώπου.

Σε αντίθεση με άλλα στιλ μακιγιάζ που συνήθως εστιάζουν στα χείλη και τα μάτια, το μακιγιάζ Igari δίνει όλη την έμφαση στα μάγουλα και στη μύτη. Αυτό προσδίδει στο look μια αίσθηση αθωότητας χωρίς την ανάγκη περίπλοκων τεχνικών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη monica (@1mon16)

Igari Makeup: Το εφέ λίφτινγκ που χαρίζει
Το ρουζ εφαρμόζει σε σχήμα αναστραμμένου τριγώνου κάτω από τα μάτια και στη μύτη προσφέροντας μια πολύ φυσική λάμψη. Παράλληλα το highlighter σε σημεία- κλειδιά προσθέτει άμεσο εφέ ανύψωσης. Το Igari Makeup ταιριάζει σε όλους, αλλά αν το δέρμα σας έχει τάση για κοκκινίλες ή έχετε ροδόχρου ακμή, καλό είναι πριν να εξουδετερώσετε την ερυθρότητα στην Τ-ζώνη και τα μάγουλα.

Τα tips για ένα αψεγάδιαστο Igari Makeup
Αρχικά, απλώνετε σε καθαρή επιδερμίδα μια ενυδατική κρέμα ή λοσιόν.
Στη συνέχεια, εφαρμόζετε λίγο κονσίλερ, κυρίως κάτω από τα μάτια και στις περιοχές που θέλετε να καλύψετε.
Το πιο σημαντικό στοιχείο σε αυτό το look, όπως προείπαμε, είναι το ρουζ, το οποίο θα προσθέσετε σε σχήμα ανάποδου τριγώνου κάτω από τα μάτια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KIM.GYU.RI (@nakedsweater)

Μπορείτε επίσης να βάλετε λίγο ρουζ στην εξωτερική γωνία του ματιού, στην άκρη της μύτης και κάτω από το κάτω χείλος για ένα εφέ ανύψωσης.
Τέλος, το αποτέλεσμα θα σφραγίσει μια διαφανή πούδρα.
Για τα μάτια, προτιμάτε τις ανοιχτές ροζ ή nude αποχρώσεις στα άνω και κάτω βλέφαρα. Προαιρετικά προσθέτετε λίγο highlighter στο κέντρο τους για να τα φωτίσει.

Στη συνέχεια, με ένα ψαλίδι βλεφαρίδων δίνετε καμπύλη και έπειτα εφαρμόζετε μια ελαφριά στρώση μάσκαρας.
Για επιπλέον λάμψη, βάζετε λίγο highlighter στην εσωτερική γωνία του ματιού, στο κόκκαλο του φρυδιού, στη γέφυρα και στην άκρη της μύτης, καθώς και ψηλά στα ζυγωματικά σας.
Ολοκληρώνετε με ένα χρωματιστό balm χειλιών, αναμειγνύοντάς το με τα δάχτυλά σας για ένα φυσικά λαμπερό εφέ. Voilà!

www.instyle.gr

www.pexels.com

Τι αποκαλύπτουν τα δάκτυλα των ποδιών σου για την υγεία σου;

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr