Έγινε της μόδας: Σπιτικό μπότοξ με υλικό από το ντουλάπι της κουζίνας σου! Το σπιτικό μπότοξ που μπορείς να κάνεις μόνη σου

Έγινε της μόδας: Σπιτικό μπότοξ με υλικό από το ντουλάπι της κουζίνας σου! Το σπιτικό μπότοξ που μπορείς να κάνεις μόνη σου

Το “flaxseed botox”, όπως λέγεται, από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του ξετρέλανε και κίνησε την περιέργεια πολλών θεατών, δημιουργώντας αμέσως μια αλυσίδα από αμέτρητα video όπου οι creators δείχνουν τα βήματα της συνταγής και μετά ακολουθούν φωτογραφίες με τα εκπληκτικά αποτελέσματα. Στην ουσία η συνταγή αυτή βασίζεται στον βρασμό λιναρόσπορου με νερό, μέχρι το μείγμα να αποκτήσει μια κολλώδη μορφή. Αφού το αφήσετε να κρυώσει στο ψυγείο είστε έτοιμοι να το χρησιμοποιήσετε.

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Τοποθετήστε το σαν οποιαδήποτε μάσκα ομορφιάς και αφήστε το να στεγνώσει. Η μάσκα αυτή γίνεται αρκετά σκληρή αποτρέποντας τους σπασμούς που μπορεί να κάνει το δέρμα σας όταν παίρνει κάποιες εκφράσεις, όπως κάνει και το botox δηλαδή.

Αυτό το beauty trend ξεκίνησε από την content creator και influencer Darea Hespen, η οποία ορκίζεται πάνω σε αυτό το beauty hack. Όπως ανέφερε η ίδια «η υφή στην αρχή θυμίζει το ασπράδι του αυγού, αλλά όσο στεγνώνει καταλαβαίνεις ότι θα κάνει την σωστή δουλειά».

Αν και υπάρχουν πολλά video στα social που αναφέρουν ότι η διαδικασία έχει αληθινά αποτελέσματα, πολλοί είναι οι δερματολόγοι, οι οποίοι αναφέρουν ότι όλο αυτό είναι πολύ μακριά από το botox.

Ό λόγος για τον οποίο δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το botox με μια σπιτική συνταγή είναι ότι το πρώτο είναι μια τοξίνη που παράγεται από ένα συγκεκριμένο βακτήριο, το οποίο δεν επιτρέπει στα νεύρα να επικοινωνούν με τους μυς, διατηρώντας αυτή την κατάσταση για μήνες.

Αν πάλι δοκιμάσετε αυτή την συνταγή και έχετε διαπιστώσει διαφορά στο πρόσωπό σας, φυσικά και μπορείτε να την εντάξετε στο skincare routine σας, όμως θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι για να διατηρήσετε το αποτέλεσμα αυτό είναι σημαντικό να επαναλαμβάνετε τη διαδικασία αυτή τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.

Συντάκτης: Μαρία Χατζηγιάννη

Πηγή: allyou.gr

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Λαμπερή Τουαλέτα: Πώς να Απομακρύνετε το Πουρί και να Κάνετε τη Λεκάνη σας να Λάμπει

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr