ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΚΡΩΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΧΑΛΑΕΙ

ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΚΡΩΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΧΑΛΑΕΙ

Τα χέρια μας είναι πιο ευάλωτα στην αλλαγή του καιρού και με τα παρακάτω tips θα τα διατηρήσετε απαλά και με νεανική όψη

Με την πτώση της θερμοκρασίας παρατηρούμε πως τα χέρια μας κοκκινίζουν, σκάνε ή φαίνονται πιο θαμπά. Κι επειδή η επιδερμίδα σε αυτό το σημείο… προδίδει την ηλικία μας, είναι πολύ σημαντικό να την περιποιηθούμε σωστά.

Το δέρμα στα χέρια μας είναι πολύ ευαίσθητο, οπότε μία ενυδατική κρέμα δεν πρέπει να λείπει ποτέ από την τσάντα μας και μάλιστα είναι καλό να αρχίσουμε να τη χρησιμοποιούμε προληπτικά από σήμερα κιόλας. Κάντε απαλό μασάζ ακόμα και στα δάχτυλα για να μείνει ενυδατωμένη η περιοχή και να μην επηρεάζεται από εξωτερικούς παράγοντες.

Ακόμα, δεν χρειάζεται να το παρακάνουμε με το αντισηπτικό. Η απολύμανση είναι πολύ σημαντική, ωστόσο με το τακτικό πλύσιμο τα χέρια μας θα είναι πιο προστατευμένα. Κρατήστε το αντισηπτικό για τις περιπτώσεις που δεν θα έχετε πρόσβαση σε… νερό και κρεμοσάπουνο και θα δείτε πως το σκάσιμο θα καθυστερήσει.

Τέλος, μη νομίζετε ότι επειδή τελείωσε το καλοκαίρι το αντηλιακό πρέπει να κρυφτεί στο ντουλάπι. Αντίθετα, είναι άκρως σημαντικό για την περιοχή των χεριών, που εμφανίζουν άλλωστε τα πρώτα σημάδια του χρόνου.

Bonus tip: Περιποιηθείτε τα χέρια σας με ένα manicure που θα σας βάλει σε φθινοπωρινό mood και θα απομακρύνει τις παρανυχίδες και τα πετσάκια, κάνοντας την όψη των χεριών ακόμα πιο όμορφη.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr