Πώς να απαλλαγείτε από τα πλαδαρά μπράτσα με δίαιτα και άσκηση

Πώς να απαλλαγείτε από τα πλαδαρά μπράτσα με δίαιτα και άσκηση

Οι πλαδαρές περιοχές κάτω από τους βραχίονες, κοινώς γνωστές ως φτερά μπίνγκο, μπορεί να είναι πηγή δυσφορίας. Ωστόσο, η εφαρμογή διατροφικών αλλαγών και η διατήρηση μιας τακτικής ρουτίνας άσκησης μπορεί να καταπολεμήσει αποτελεσματικά και να εξαλείψει αυτές τις ανησυχίες. Ανακαλύψτε πώς να ξεπεράσετε τα φτερά του μπίνγκο μέσω μιας ισορροπημένης διατροφής και συνεπούς φυσικής δραστηριότητας.

Συμβουλές διατροφής.
Η διατροφή παίζει καθοριστικό ρόλο στην αναμόρφωση του πλαδαρού άνω βραχίονα. 

Περιορίστε την πρόσληψη τροφής
Η πρώτη τροποποίηση που πρέπει να κάνετε στη διατροφή σας είναι να περιορίσετε την ημερήσια ποσότητα των κανονικών φαγητών που λαμβάνετε. Ο στόχος είναι να ελέγχετε την πρόσληψη στερεών τροφών, καθώς το να τρώτε λιγότερο είναι απίστευτα χρήσιμο για την εξάλειψη των φτερών του μπίνγκο. Όταν τρώτε σε μικρότερες ποσότητες, λαμβάνετε σχετικά λιγότερες θερμίδες και μπορείτε να μειώσετε το υπερβολικό σωματικό σας βάρος. Είναι πολύ απαραίτητο για να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος σε όλο το πάνω μέρος του σώματος και να αδυνατίσει τους άνω βραχίονες.

Πίνετε όσο το δυνατόν περισσότερο
Καθώς θα τρώτε λιγότερο, θα υπάρχει έντονη ανάγκη να πίνετε υγιεινά, και αυτό επίσης σε σημαντική ποσότητα, ειδικά όταν παλεύετε να απαλλαγείτε από το βάρος από τις επίμονες περιοχές του σώματός σας, συμπεριλαμβανομένων των άνω βραχίονες. Έτσι, καταναλώστε τουλάχιστον οκτώ ποτήρια (δηλαδή, 2 λίτρα) υγρών καθημερινά (πρέπει να είναι επιλογές χωρίς θερμίδες όπως νερό, τσάι πικραλίδας, τσάι τζίντζερ κ.λπ.) για να απαλλαγείτε από τις τοξίνες και να παραμείνετε χορτάτοι.

 Αυξήστε την πρόσληψη φυλλωδών πρασίνων
Εκτός από τον έλεγχο του συνολικού βάρους σας, θα ήταν καλύτερο να προσπαθήσετε επίσης να εξισορροπήσετε τα επίπεδα των ορμονών στο σώμα σας, καθώς είναι ο λόγος πίσω από τα φτερά μπίνγκο σε πολλές ηλικιωμένες γυναίκες. Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά είναι ιδιαίτερα ωφέλιμα για την ενίσχυση των λειτουργιών των απεκκριτικών αδένων στο σώμα μας, ειδικά αυτών που παράγουν την ανδρική ορμόνη τεστοστερόνη. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην αποτελεσματική μείωση του λίπους από τους βραχίονες.

Μην παραλείπετε τα γαλακτοκομικά προϊόντα
Ίσως έχετε ακούσει ότι η παράλειψη γαλακτοκομικών προϊόντων είναι κατάλληλη για την αφαίρεση του λίπους που είναι δύσκολο να μετατοπιστεί από το σώμα μας. Αλλά είναι λάθος. Πρέπει να χρησιμοποιείτε γαλακτοκομικά προϊόντα με βάση το ασβέστιο για να αφαιρέσετε το λίπος από τα φτερά μπίνγκο σας. Καταναλώστε μεγάλες ποσότητες τυριού, γιαουρτιού, τόφου και εμπλουτισμένου γάλακτος (σόγια, βρώμη, ρύζι κ.λπ.) για να μειώσετε την οξείδωση του λίπους.

Συμβουλές άσκησης για να απαλλαγείτε από τα φτερά Bingo
Η καλή άσκηση και η σωστή διατροφή θα ήταν καλύτερο να εξαλειφθούν τα φτερά του μπίνγκο. Δοκιμάστε τα παρακάτω για καλύτερα αποτελέσματα:

Σανίδα
Ξαπλώστε με το πρόσωπο προς τα κάτω και τα χέρια λυγισμένα στα πλάγια. Σηκώστε το σώμα σας στηρίζοντας το με τους πήχεις σας ενώ τοποθετείτε τα μπράτσα σας στο πλάτος των ώμων. Ο κορμός και η πλάτη σας πρέπει να είναι ίσια και να τα ισορροπείτε στα δάχτυλα των ποδιών σας. Συσπάστε τους κοιλιακούς σας μύες για να μείνετε σε αυτή τη θέση για 30 δευτερόλεπτα.

T-Push Up
Τοποθετήστε τον εαυτό σας σε θέση push-up. Χαμηλώστε το σώμα προς το έδαφος ενώ κρατάτε τα χέρια σας ίσια. Τώρα, σπρώξτε την πλάτη ελαφρώς προς τα πάνω και περιστρέψτε ολόκληρο το σώμα προς τα έξω προς τα αριστερά. Σηκώστε και ισιώστε το δεξί σας χέρι. Επίσης, στρέψτε τις άκρες των δακτύλων προς τα πάνω. Μείνετε σε αυτή τη θέση για 5 δευτερόλεπτα και επαναλάβετε τα βήματα με το αριστερό σας χέρι ψηλά.

Πίεση ώμου αλτήρων
Κρατήστε τους αλτήρες και στα δύο χέρια έτσι ώστε οι παλάμες να παραμείνουν προς τα μέσα. Τοποθετήστε τα βάρη στους ώμους σας ενώ στέκεστε ευθεία στο πάτωμα. Τώρα, πιέστε τα προς τα πάνω τεντώνοντας τα χέρια σας προς το ταβάνι. Κρατήστε τη θέση για λίγα δευτερόλεπτα και μετά επιστρέψτε στην προηγούμενη στάση.

Ξεφορτωθείτε τα Φτερά Μπίνγκο

Κρατήστε τους αλτήρες όπως τον προηγούμενο τρόπο ώστε οι παλάμες να παραμένουν προς τα μέσα. Τοποθετήστε τα χέρια στα πλάγια του σώματός σας και λυγίστε τα ακριβώς στους αγκώνες. Επίσης, σηκώστε τα σταδιακά μαζί με τους αλτήρες μέχρι τα μπράτσα να δείχνουν προς το ταβάνι. Μείνετε σε αυτή τη θέση για ένα δευτερόλεπτο και στη συνέχεια χαμηλώστε τους βραχίονες.

Crescent Lunge And Unilateral Row
Σταθείτε ίσια στο έδαφος με τα πόδια σας ενωμένα. Κρατήστε τα χέρια σας στα πλάγια του σώματός σας και κρατήστε έναν αλτήρα στο σωστό. Μπείτε στη θέση lunge προχωρώντας με το αριστερό σας πόδι. Μόλις το γόνατό σας βρίσκεται σε ορθή γωνία με το πάτωμα, χαμηλώστε τον κορμό σας και σηκώστε το αριστερό σας χέρι στο πλάι με την παλάμη προς τα κάτω. Ταυτόχρονα, λυγίστε το δεξί σας χέρι στον αγκώνα και αφήστε τον αλτήρα να ευθυγραμμιστεί με τον κορμό.

Μπορείτε να δοκιμάσετε απλές διατάσεις, κάμψεις, τόνωση, κολύμπι, γρήγορο περπάτημα, χρήση κωπηλατικής μηχανής, γονατιστό σήκωμα χεριού, κούμπωμα push-up με τα πόδια, βυθίσεις καρέκλας κ.λπ., που μπορούν να βοηθήσουν στην αφαίρεση των μη ελκυστικών φτερών του μπίνγκο.

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr