Η γκουρού του μακιγιάζ Bobbi Brown αποκαλύπτει τα 6 tips για να δείχνει πιο νεανική η ώριμη επιδερμίδα

Η γκουρού του μακιγιάζ Bobbi Brown αποκαλύπτει τα 6 tips για να δείχνει πιο νεανική η ώριμη επιδερμίδα

Είναι αναμφίβολα μία από τις διάσημες αν όχι η πιο διάσημη μακιγιέζ στον κόσμο. Η makeup artist Bobbi Brown αποκαλύπτει ότι η διαδικασία για να μοιάζει πιο νεανική η ώριμη επιδερμίδα είναι απλή — και την έχει περιορίσει σε έξι βασικά βήματα. Ας δούμε ποια είναι αυτά καθώς και ποια είναι τα βασικά προϊόντα για το σωστό μακιγιάζ σας.

Οι κορυφαίες συμβουλές μακιγιάζ της Bobbi Brown για την ώριμη επιδερμίδα
Tip #1: Ενυδάτωση, ενυδάτωση, ενυδάτωση
Όποιο foundation και να επιλέξετε πρέπει να είναι ενυδατικό, ανέφερε η Brown σε πρόσφατο βίντεο στο Instagram, προτείνοντας το νέο υβριδικό προϊόν της, μία ενυδατική / μέικαπ σύνθεση, Jones Road Beauty What the Foundation ως την τέλεια επιλογή. «Η σούπερ θρεπτική σύνθεσή του σε κάνει να δείχνεις πιο φρέσκια» λέει.

Tip #2: Μειώστε την ερυθρότητα με ένα υβριδικό concealer
«Δεν το χρειάζεστε σε όλο το πρόσωπο — μόνο όπου είναι απαραίτητο. Απαλλαγείτε από την ερυθρότητα και θα παρατηρήσετε μεγάλη διαφορά στο δέρμα σας» συμβουλεύει η Bobbi.

Tip #3: Δώστε λάμψη και χρώμα υγείας
Με ένα πολυλειτουργικό κρεμώδες ρουζ με περιποιητικά στοιχεία, όπως π.χ. αντιοξειδωτικά, θα δημιουργήσετε ένα άψογο no makeup makeup μακιγιάζ. «Είναι υπέροχο γιατί μπορείτε να προσθέσετε λίγο χρώμα, λίγο φωτεινότητα. Είναι τόσο εύκολο. Απλώς προσθέτετε λίγο με τα δάχτυλά σας και στη συνέχεια κάνετε καλό blending» εξηγεί η Bobbi.

Tip #4: Αφήστε τις παρωχημένες τεχνικές eyeliner


Για παράδειγμα, μη βάζετε eyeliner στη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων. Αν έχετε κουκουλωτά μάτια (hooded eyes), προτιμάτε ένα σκούρο καφέ ή καφέ eyeliner τραβώντας τη γραμμή ενώ τα μάτια σας είναι ανοιχτά. «Ανοίγετε το μάτι ώστε να έρθει το μολύβι κοντά στις βλεφαρίδες», εξηγεί. «Όταν ανοίγετε τα μάτια, βλέπετε πού να εφαρμόσετε σωστά το μολύβι. Αν είναι πολύ ‘βαρύ’ και σκούρο, κάνει τα μάτια να μοιάζουν πιο κλειστά».

Tip #5: Βρείτε την τέλεια ισορροπία της βάσης σας
«Τα μεγαλύτερα λάθη που βλέπω να κάνουν οι γυναίκες άνω των 50 είναι δύο. Υπάρχουν κάποιες που δεν φοράνε τίποτα απολύτως γιατί δεν ξέρουν τι να κάνουν», προσθέτει η Brown. «Απλώς έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια. Αυτές είναι οι γυναίκες που αγαπώ γιατί όταν τους λέμε: “Κάθισε, να σου δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε, αντιλαμβάνονται πόσο εύκολη είναι η διαδικασία.” Το άλλο πράγμα που δεν μου αρέσει είναι όταν κάποια γυναίκα πιστεύει ότι έχοντας πλήρη κάλυψη μακιγιάζ κρύβει τις ατέλειες. Αντίθετα, τις κάνει να δείχνουν χειρότερες.»

Tip #6: Τέλος, η ενίσχυση της φυσικής ομορφιάς είναι πάνω απ’ όλα
«Μην κρύβετε το πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά σας αλλά αναδεικνύετε πάντα την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.» Αυτά λέει η Bobbi Brown και εμείς την ακούμε ευλαβικά.

www.instyle.gr

foto: www.freepik.com

Ρυζέλαιο. Το έλαιο της Ιαπωνικής ομορφιάς.

Πώς να διατηρείς μυρωδάτα και φρέσκα τα σεντόνια και τις πετσέτες σαν να τα έβγαλες μόλις από το πλυντήριο

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr