Φυσικό Μποτοξ για Μια Ζωή: Ανόρθωση στα “Καπάκια” των Ματιών, Σβήσιμο Ρυτίδων Μετώπου, Πύκνωση Μαλλιών.

Φυσικό Μποτοξ για Μια Ζωή: Ανόρθωση στα “Καπάκια” των Ματιών, Σβήσιμο Ρυτίδων Μετώπου, Πύκνωση Μαλλιών.

Όσο και να σας φαίνεται ή να μας φαίνεται περίεργο το σπασμένο τρίγωνο γύρω απο τα μάτια το επονομαζόμενο πόδι της χήνας αλλά και τα πρησμένα άνω βλέφαρα τα λεγόμενα καπάκια των ματιών καθώς και οι γραμμές στο μέτωπο προέρχονται απο την ακινησία του δέρματος του κρανίου. Ασκώντας καθημερινά αυτό το μασαζ ματιών που θα δείτε στο βίντεο όλα θα βρούνε την θέση τους και θα έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα μπότοξ με λείο και πυκνό δέρμα χωρίς έξοδα και απόλυτα φυσικά.

Πρόσφατα πια έχει αποκαλυφθεί ότι η παράλυση κάποιων νεύρων στα οποία έχουμε κάνει επέμβαση με μπότοξ, δημιουργεί με το πέρασμα του χρόνου άλλου είδους δυσμορφία στα μάτια μας, καθώς εξαναγκάζει το πρόσωπο μας να βρει άλλα ενεργά νεύρα για να μετακινεί την στιγμή που εκφράζεται. Κάτι όμως που δείχνει ξένο επάνω μας και οδηγεί σε παραμόρφωση.

Αυτό βέβαια δεν πρέπει να ακυρώνει το μπότοξ έχει κι αυτό την θέση του στην ομορφιά απλώς πρέπει να του αλλάξουμε συχνότητα για να μην μετατραπεί η έκφραση μας σε μάσκα. Ίσως μια φορά τον χρόνο ή ακόμη και μια φορά στα 2 χρόνια θα ήταν προτιμότερη. Ώστε να κάνουμε  τα μάτια μας να ξεχνούν για λίγο τις συσπάσεις τους και να ξεκουράζονται.

Σε κάθε περίπτωση το μπότοξ που προκαλούμε εμείς μέσα από τις κινήσεις μας μας κάνει πιο ανεξάρτητες. Σαφώς με αυτή την τακτική παύουμε να εξαρτόμαστε από τις βελόνες και παράλληλα αυξάνουμε το αίσθημα της αυτοεκτίμησης και της αυτοαγάπης που είναι το προσωπικό μας άλμα για προσωπική εικόνα ομορφιάς που θα έχει και χαρακτήρα (μια που στις ημέρες μας είναι το ζητούμενο) αφού πολύ συχνά, όλοι μοιάζουμε με όλους λόγω των παρεμβάσεων. Τα συναισθήματα αυτά (αυτοαγάπη και φροντίδα) είναι καθοριστικά καίρια και λειτουργούν προσθετικά στο όμορφο αποτέλεσμα, καθώς έχουν τον κρίσιμο ρόλο  και λόγο στην έκφραση του προσώπου και την ομορφιά.

Ένα παράλληλο όφελος από αυτές τις κινήσεις στο κρανίο, είναι η τόνωση των τριχοθυλακίων και η αύξηση τη πυκνότητας των μαλλιών μας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΡΟΥΤΙΝΑ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ.

foto: www.freepik.com

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr