Κουρέματα: Πριν κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου δες τα 6 που θα κάνουν θραύση

Κουρέματα: Πριν κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου δες τα 6 που θα κάνουν θραύση

Είναι η πλέον κατάλληλη στιγμή να κόψεις τα μαλλιά σου. Κι αν στη σκέψη και μόνο σε πιάνει πανικός θέλω να σου ξεκαθαρίσω ότι δεν αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο σε κάποια δραματική αλλαγή. Ναι, το bob συνεχίζει να είναι huge trend με τις celebrities να έχουν υιοθετήσει τις ωραιότερες versions.

Για εσένα όμως που θέλεις να κρατήσεις το μήκος υπάρχουν τάσεις στα κουρέματα που θα λατρέψεις. Οι curtain bangs αλλά και οι μακριές φράντζες, για παράδειγμα, είναι και πάλι εδώ. Θα μεταμορφώσουν το look σου με τον πιο κομψό τρόπο και θα σε κάνουν να μοιάζεις με Γαλλίδα. Οι ασσυμετρίες είναι μια εξίσου υπέροχη πρόταση όπως επίσης και το super “clavi cut”.

 

Στη συνέχεια θα δεις τα ωραιότερα 6 κουρέματα και το μόνο που μένει είναι να το συζητήσεις με τον κομμωτή σου στο επόμενο ραντεβού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη yesly (@yesly)

 

Razor Bob: Η διαφορά με τα υπόλοιπα βρίσκεται στο “ξυράφι” αντί για ψαλίδι που χρησιμοποιούν συνήθως οι hairstylists. Μόνο με αυτό το “εργαλείο” δημιουργούν αμβλύτερες γραμμές και φόρμα στα μαλλιά και παράλληλα τέλεια κίνηση. Δείχνει πιο boheme και πιο ανεπιτήδευτο από τοπ french bob και ταυτόχρονα πιο μοντέρνο. Επίσης χρειάζεται ελάχιστο styling. Μια κρέμα φορμαρίσματος σε νωπά μαλλιά και στέγνωμα με το σεσουάρ αρκούν.

Midi Bob: Πρόκειται για ένα μακρύ bob που θυμίζει το Italian χάρη στον έξτρα όγκο. Η φράντζα είναι ελαφρά πιο κοντή από τις άκρες και η χωρίστρα στη μέση και ανασηκωμένη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bryce Scarlett (@brycescarlett)

“Ντραπέ” φράντζες: Το φθινόπωρο είναι η εποχή της “φράντζας”. Το συγκεκριμένο look θυμίζει μεν τις curtain bangs αλλά είναι πιο μακριές και με πιο έντονες ασυμμετρίες με διαβάθμιση. Οι experts υποστηρίζουν ότι μετά το καλοκαίρι, οι φράντζες είναι εκτός από stylish και πρακτικές αφού με αυτό τον τρόπο “καθαρίζουν” οι κατεστραμμένες άκρες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Romee Strijd (@romeestrijd)

Μακριά Layers: Για εσένα που θέλεις να κρατήσεις το μήκος των μαλλιών σου ανέγγιχτο και παράλληλα να το ανανεώσεις με μια “έξυπνη” πινελιά. Τα στρώματα στις άκρες είναι εκείνο που θα σε εντυπωσιάσει.

 

Cowgirl: Είναι το πιο ανεπιτήδευτο όλων. Εμπνευσμένο από τα κορίτσια που αγαπούν την ιππασία και τη φύση. Εκείνα που δεν έχουν χρόνο για υπερβολικό styling ενώ δεν ταιριάζει με τις μπότες ή το τζιν του. Έχει ασυμμετρίες που δείχνουν τέλειες τόσο στα ίσια όσο και τα σπαστά μαλλιά. Επίσης είναι ιδανικό για εσένα που προσπαθείς να μακρύνεις τα μαλλιά σου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CASS DIMICCO (@cassdimicco)

Kitty Cut: Είναι η κομψή εκδοχή του wolf cut. Τα μαλλιά ακουμπούν στους ώμους. Οι ασυμμετρίες περιορίζονται στα μήκη και οι φράντζες είναι μακριές. Σύμφωνα με τους ειδικούς είναι ιδανικό για τα λεπτά μαλλιά μιας και χαρίζει τέλεια κίνηση και όγκο.

www.tlife.gr

unsplash.com

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Είσαι 50 και κάτι; Πως θα μετατρέψεις την βιολογική σου ηλικία από τα 55 στα 35 χρόνια.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr