Γιατί να Βάλετε Τζίντζερ στα Πόδια σας Όλη Νύχτα

Γιατί να Βάλετε Τζίντζερ στα Πόδια σας Όλη Νύχτα

Η δύναμη του τζίντζερ

Το τζίντζερ είναι μια πηγή ενέργειας από βιοδραστικές ενώσεις, συμπεριλαμβανομένων των τζιντζερολών και των σογκαόλ. Αυτές οι ενώσεις είναι γνωστές για τις αντιφλεγμονώδεις και αναλγητικές τους ιδιότητες, καθιστώντας το τζίντζερ ένα φυσικό αναλγητικό. Εφαρμόζοντας τζίντζερ στα πόδια σας, μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές τις ευεργετικές ιδιότητες με διάφορους τρόπους.

Ενισχυμένη απορρόφηση
Τα πέλματα των ποδιών μας είναι ιδιαίτερα απορροφητικά, καθιστώντας τα ιδανική πύλη για την είσοδο των ευεργετικών ενώσεων του τζίντζερ στην κυκλοφορία του αίματος. Η εφαρμογή του τζίντζερ απευθείας στα πέλματα εξασφαλίζει ενισχυμένη απορρόφηση, επιτρέποντας στις θεραπευτικές του ιδιότητες να φτάσουν στο σώμα πιο αποτελεσματικά.

Μετά από μια κουραστική μέρα ορθοστασίας ή περπάτημα, τα πόδια μας πονάνε και είναι πρησμένα και το τζίντζερ μπορεί να προσφέρει στοχευμένη ανακούφιση. Κάνοντας μασάζ με αυτό στα πέλματά σας, θα αναζωογονήσετε τα κουρασμένα πόδια σας και θα ανακουφίσετε τον πόνο και το πρήξιμο τους.

Πώς να εφαρμόσετε το τζίντζερ στα πόδια σας
Η χρήση τζίντζερ στα πόδια σας είναι απλή και απαιτεί λίγα μόνο υλικά.

Θα χρειαστείτε:

1 φρέσκια ρίζα τζίντζερ
Τρίφτης ή μπλέντερ
Ένα καθαρό πανί ή επίδεσμο

Οδηγίες:

Τρίψτε τη φρέσκια ρίζα τζίντζερ και ανακατέψτε τη σε μια λεπτή πάστα.
Πριν κοιμηθείτε, απλώστε την στα πέλματα των ποδιών σας. Μπορείτε να εστιάσετε σε περιοχές που πονάνε ή είναι πρησμένες.
Χρησιμοποιήστε ένα καθαρό πανί ή επίδεσμο για να τυλίξετε τα πόδια σας. Αυτό βοηθά στη διατήρηση της πάστας τζίντζερ στη θέση της και ενισχύει την απορρόφησή της από το δέρμα.
Για βέλτιστα αποτελέσματα, αφήστε την πάστα τζίντζερ στα πόδια σας όλη τη νύχτα.
Το πρωί πλύνετε τα πόδια σας με ζεστό νερό. Μπορεί να νιώσετε μια αίσθηση θερμότητας αλλά θα ανακουφιστείτε από τον πόνο και το πρήξιμο.

toftiaxa.gr

Ρυζέλαιο. Το έλαιο της Ιαπωνικής ομορφιάς.

www.pexels.com

Ξεχάστε το σίδερο: Το κόλπο 15 λεπτών από ειδικό για να αφαιρέσετε τις ζάρες από τα ρούχα

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr