Οι ωραιότερες αποχρώσεις ρουζ για γυναίκες άνω των 50

Οι ωραιότερες αποχρώσεις ρουζ για γυναίκες άνω των 50

Τα πιο κολακευτικά χρώματα και φινιρίσματα για μια πιο νεανική εμφάνιση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Καθώς τα χρόνια περνούν, η επιδερμίδα τείνει να χάνει το χρώμα και τη φρεσκάδα της, με αποτέλεσμα το πρόσωπο να δείχνει θαμπό και “κουρασμένο”. Αυτός είναι ο λόγος που το ρουζ θα πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο μακιγιάζ άνω των 50, έτσι ώστε να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση μιας πιο νεανικής και ζωντανής όψης. Ποια είναι όμως η ιδανική απόχρωση για εσάς; Η απάντηση βρίσκεται παρακάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Renia Jaz (@venswifestyle)

Το ωραιότερο ρουζ για εσάς είναι εκείνο που κολακεύει περισσότερο την επιδερμίδα σας. Αν έχει ροζ υπότονο, επιλέξτε ένα ρουζ σε ροζ ή berry απόχρωση, ενώ αν έχει κίτρινο υπότονο, προτιμήστε ένα προϊόν σε ζεστή ροδακινί απόχρωση. Όσον αφορά το χρωματικό “βάθος” της, αξίζει να σημειωθεί ότι οι πολύ ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες δείχνουν πιο “ζωντανές” με ένα baby pink ρουζ, ενώ οι πιο σκουρόχρωμες ευεργετώνται εξαιρετικά από τα βαθιά δαμασκινί ρουζ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Lapp (@alexandralapp)

Ίσως το πιο σημαντικό για το μακιγιάζ άνω των 50, είναι το φινίρισμα του ρουζ. Αντί για ένα ματ προϊόν, που θα τονίσει τις λεπτές γραμμές και τα ψεγάδια της επιδερμίδα σας και ίσως κάνει πιο “άγρια” τα χαρακτηριστικά σας, προτιμήστε ένα ρουζ με satin ή ιριδίζον φινίρισμα, που θα χαρίσει μια νεανική λάμψη στο πρόσωπό σας.

www.harpersbazaar.gr

www.pexels.com

Εμμηνόπαυση: Πότε σταματά η αύξηση βάρους και ισορροπούν οι ορμόνες – Πώς να χάσετε τα κιλά

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr