Μην πετάς το νερό από τα βρασμένα χόρτα: Φτιάξτε τσάι με πολλές βιταμίνες και μέταλλα

Μην πετάς το νερό από τα βρασμένα χόρτα: Φτιάξτε τσάι με πολλές βιταμίνες και μέταλλα

Το νερό από τα βρασμένα χόρτα μπορεί να γίνει ένα τσάι που προσφέρει πολλά οφέλη και βιταμίνες.

Φτιάξτε τσάι με πολλές βιταμίνες και μέταλλα από τα χόρτα που βράζετε
Πολλοί συνηθίζουν να βράζουν υπερβολικά τα χόρτα μέχρι να γίνουν «λάσπη». Αν μάλιστα είναι πικρά τα βράζουν δύο ή τρεις φορές και κάθε φορά πετάνε το ζουμί.

Και στις δύο περιπτώσεις τα καταστρέφουν. Εσείς κάντε κάτι καλύτερο. Βράστε τα χόρτα σε λίγο νερό και μόνο για μερικά λεπτά ίσα-ίσα να μαλακώσουν λίγο.

Έπειτα σουρώνετε το ζουμί και το κρατάτε. Ανάλογα με τα χόρτα το ζουμί είναι άγευστο ή γλυκό ή πικρό. Με λίγο λεμόνι και αλάτι έχετε ένα θαυμάσιο «τσάι» με πολλές βιταμίνες και μέταλλα.

Toftiaxa.gr
www.pexels.com

Λάδι άγριου τριαντάφυλλου. Δέρμα χωρίς κηλίδες, ρυτίδες, ραγάδες.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr