Ζεστό Θρεπτικό Γάλα για τα Χέρια

Ζεστό Θρεπτικό Γάλα για τα Χέρια

Η Debra Jaliman , MD, δερματολόγος της Νέας Υόρκης, συνιστά ένα ζεστό εμποτισμό με γάλα για να μαλακώσετε τα σκληρά εργαζόμενα χέρια .

Συνταγή:

Ζεστάνετε 2 έως 3 φλιτζάνια πλήρες γάλα (αρκετό για να βυθίσετε εντελώς και τα δύο χέρια) στο φούρνο μικροκυμάτων μέχρι να ζεσταθεί. Ρίξτε το σε ένα μπολ και αφήστε τα χέρια να μουλιάσουν για πέντε έως 10 λεπτά, αφήνοντας το λίπος από το γάλα να ενυδατ΄’ωσει βαθιά τα χέρια σας  και τις βιταμίνες Α και Ε να θρέψουν το ξηρό δέρμα.

Το γάλα πλούσιο σε βιταμίνες Β, άλφα υδροξυοξέα, ασβέστιο και άλλα ισχυρά αντιοξειδωτικά – έχει  πολλά οφέλη για το ταλαιπωρημένο σκασμένο δέρμα! Θα θρέψει τα κύτταρα του  βαθιά και θα κρατήσει το δέρμα ενυδατωμένο όλη την ημέρα.

ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.

Περιέχει:

Βιταμίνη Α

Αντιμετωπίζει το ξηρό, ξεφλουδισμένο και ξεφλουδισμένο δέρμα. Απαραίτητο για υγιή νέα κυτταρική διαίρεση.

Βιταμίνη D

Για νεανικό λαμπερό δέρμα. Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου. Επιβραδύνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν πρόωρη γήρανση. Βοηθά στο ξεθώριασμα των μαύρων κηλίδων και των σημαδιών. Μειώνει την ακμή. Προωθεί την ελαστικότητα του δέρματος.

Βιταμίνη Β6

Απαραίτητο για το σχηματισμό νέων κυττάρων του δέρματος. Διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο και υγιές.

Βιοτίνη

Για υγιές δέρμα. Θεραπεύει το ξηρό, μαραμένο δέρμα. Αναζωογονεί το ξηρό, σκασμένο δέρμα.

Πρωτεΐνη

Για επισκευή και ανάπτυξη ιστών. Προωθεί το δυνατό δέρμα χωρίς ρυτίδες.

Βιταμίνη Β12

Θεραπεύει το τραχύ ανώμαλο δέρμα. Έχει ιδιότητες λεύκανσης . Χρήσιμο για βραδινούς αποχρωματισμούς και σημάδια ακμής.

Γαλακτικό οξύ

Ενυδατώνει, ενυδατώνει και θρέφει το ξηρό δέρμα. Διατηρεί το δέρμα νεανικό καταπολεμώντας τις ελεύθερες ρίζες που το γερνούν.

Κάλιο

Ενυδατώνει. Λύνει το ξηρό, κνησμώδες δέρμα.

Ασβέστιο

Αποτελεί το ανώτερο στρώμα του δέρματος. Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου. Προωθεί την ελαστικότητα του δέρματος. Καταπολεμά τη δραστηριότητα των ελεύθερων ριζών.

Μαγνήσιο

Για νεανική, λαμπερή επιδερμίδα. Επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης.

Σελήνιο

Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν τη γήρανση. Προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία. Βοηθά στη διατήρηση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος, κάνοντάς το να φαίνεται πιο νεανικό.

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr