Παλινδρόμηση Οξέος: 12 Εύκολες Οικιακές Θεραπείες Για Τη Θεραπεία Αερίων Και Οξύτητας Για Παιδιά Και Ενήλικες

Παλινδρόμηση Οξέος: 12 Εύκολες Οικιακές Θεραπείες Για Τη Θεραπεία Αερίων Και Οξύτητας Για Παιδιά Και Ενήλικες

Τα πεπτικά προβλήματα όπως τα αέρια και η οξύτητα είναι τα αποτελέσματα της κακής διατροφής και του τρόπου ζωής.

Δείτε εύκολες συμβουλές για να ελέγξετε τις συνθήκες και να διατηρήσετε το στομάχι σας ήρεμο.

Είστε εσείς ή το παιδί σας θύμα συνεχών αερίων και οξύτητας; Μην ανησυχείς, σε καταλάβαμε. Τα αέρια και η οξύτητα είναι ένα κοινό πρόβλημα στα παιδιά και μπορεί να προκαλέσει κοιλιακή δυσφορία και πόνο. Μπορεί να προκληθεί από διάφορους παράγοντες όπως πικάντικα τρόφιμα, υπερθέρμανση, κατανάλωση πολλών επεξεργασμένων τροφίμων ή υποκείμενες ιατρικές παθήσεις. Μιλήσαμε με τον Δρ Nidhi Rawal, Επικεφαλής Σύμβουλο, Παιδιατρικό Γαστρεντερολόγο, Τμήμα Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας , Ηπατολογίας και Διατροφής , Madhukar Rainbow Children’s Hospital, Malviya Nagar, Νέο Δελχί, για να καταλάβουμε πώς ένα παιδί ή ένας ενήλικας που πάσχει από αέρια και άλλα πεπτικά προβλήματα, θεραπεύεται στο σπίτι. αι την οξύτητα στο σπίτι;

Ακολουθούν  σπιτικές θεραπείες 

Τσάι χαμομήλι
Το χαμομήλι έχει χαλαρωτική επίδραση στο πεπτικό σύστημα και μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση των αερίων. Δώστε στο παιδί σας ένα φλιτζάνι ζεστό τσάι χαμομηλιού μετά το γεύμα.

Σπόρους μάραθου
Οι σπόροι μάραθου είναι γνωστό ότι είναι μια φυσική θεραπεία για τα αέρια. Θρυμματίστε ένα κουταλάκι του γλυκού σπόρους μάραθου και ανακατέψτε το με ένα ποτήρι ζεστό νερό. Αφήστε το παιδί σας να πιει το μείγμα.

Τζίντζερ
Το τζίντζερ είναι ένας φυσικός αντιφλεγμονώδης παράγοντας. Μπορείτε να τρίψετε λίγο φρέσκο ​​τζίντζερ και να το προσθέσετε στο φαγητό του παιδιού σας ή να του δώσετε τσάι τζίντζερ .

Μασάζ
Το μασάζ στο στομάχι του παιδιού σας μπορεί να βοηθήσει στην κίνηση αερίων μέσω των εντέρων. Τρίψτε το στομάχι του παιδιού σας με τη φορά των δεικτών του ρολογιού.

www.thehealthsite.com

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr