Συνδυασμοί καλλυντικών που κάνουν θαύματα στο πρόσωπο την άνοιξη και το καλοκαίρι

Συνδυασμοί καλλυντικών που κάνουν θαύματα στο πρόσωπο την άνοιξη και το καλοκαίρι

Ένας έξυπνος συνδυασμός ενεργών συστατικών μπορεί να κάνει θαύματα για το δέρμα και ακόμη και να κρατήσει μακριά τα σημάδια γήρανσης. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον ανοιξιάτικο και τον καλοκαιρινό καιρό, μάθετε να αξιοποιείτε στο έπακρο τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας.

Οι καλύτεροι συνδυασμοί περιποίησης που θα λειτουργήσουν για το δέρμα σας
Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι να συνδυάζετε σωστά τα συστατικά περιποίησης της επιδερμίδας σας . Πολύ λίγα είναι δυνατά ζευγάρια για το δέρμα που μπορεί να λειτουργήσουν και να ωφελήσουν το δέρμα σας. Το πρώτο κόλπο, φυσικά, είναι να μην χρησιμοποιείτε όλα τα προϊόντα μαζί. Για να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη των συστατικών περιποίησης της επιδερμίδας, ακολουθούν μερικές σημαντικές φράσεις που δεν πρέπει να χάσετε:

2. Νιασιναμίδη με σαλικυλικό οξύ
Η νιασιναμίδη είναι ένα σημαντικό συστατικό για την ενίσχυση του δερματικού φραγμού και τη θεραπεία της υπερμελάγχρωσης. Το σαλικυλικό οξύ είναι αυτό που χρειάζεται το δέρμα σας για να κρατήσει μακριά τα σπυράκια. Όταν χρησιμοποιούνται μαζί, το δέρμα σας θα επωφεληθεί από το μειωμένο μέγεθος πόρων, θα αποτρέψει τα ξεσπάσματα ακμής, θα βελτιώσει τη δύναμη του δέρματος και θα δράσει ενάντια στα σημάδια γήρανσης. Μαζί βελτιώνουν επίσης τις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης δίνοντας στο δέρμα μια νεανική λάμψη από μέσα.

 

3. Ρετινόλες με πεπτίδια
Μετακινήστε τη ρετινόλη στη νυχτερινή σας ρουτίνα αυτή την εποχή του χρόνου. Τα παράγωγα της βιταμίνης Α είναι το χρυσό πρότυπο για την περιποίηση του δέρματος στο σπίτι, επειδή αντιμετωπίζουν τα πάντα, από την ακμή μέχρι τη γήρανση και τις λεπτές γραμμές. Τα πεπτίδια βοηθούν τα κύτταρα του δέρματος να αναζωογονηθούν και να επανορθωθούν. Μαζί διορθώνουν την επιδερμίδα σας, κάνουν το δέρμα πιο σφιχτό και δίνουν μια πιο λεία και σφριγηλή όψη στο δέρμα.

4. Βιταμίνη C και βιταμίνη Ε
Η βιταμίνη C είναι απαραίτητη για την αναζωογόνηση και την προστασία του δέρματος και η βιταμίνη Ε βοηθά στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε μαζί για να προστατεύσετε το δέρμα από το οξειδωτικό στρες και να διατηρήσετε την ελαστικότητα του δέρματος, αφήνοντάς σας να απολαύσετε τον καιρό στο πλήρες μεγαλείο του.

5. Υαλουρονικό οξύ με οξέα απολέπισης
Η άνοιξη είναι μια καλή περίοδος για την αποκατάσταση του δέρματος και τα AHA και BHA κάνουν εξαιρετική δουλειά αφαιρώντας το ανώτερο στρώμα του δέρματος, καθιστώντας το νέο δέρμα ευαίσθητο στην ξηρότητα και το υαλουρονικό οξύ είναι ένα υγραντικό που αποκαθιστά την ξηρότητα. Το υαλουρονικό οξύ επαναφορτίζει την ενυδάτωση του δέρματος και έχει μακροχρόνια οφέλη για το δέρμα.

.Πράγματα που πρέπει να θυμάστε
Όταν χρησιμοποιείτε νέους συνδυασμούς δέρματος, φροντίστε να λάβετε υπόψη τον τύπο του δέρματός σας. Πάντα να κάνετε πρώτα ένα patch test και ξεκινήστε όταν χρησιμοποιείτε αυτούς τους συνδυασμούς 1-2 φορές την εβδομάδα μαζί με την τακτική ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας και αυξάνετε αργά τη συχνότητα όπως χρειάζεται το δέρμα. Μην κάνετε υπερβολική απολέπιση ή τρίψτε το δέρμα, επικεντρωθείτε στην καλή φροντίδα του δέρματος κάθε μέρα για εξαιρετικά αποτελέσματα.

Σέρουμ πεπτιδίων Επανεργοποιεί τα κύτταρα. Η επανάσταση στην ανάπλαση απο τα mystikaomorfias.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr