Έτσι θα έχεις τέλεια μπράτσα στα 50 χωρίς το “κρέμασμα νυχτερίδας”.

Έτσι θα έχεις τέλεια μπράτσα στα 50 χωρίς το “κρέμασμα νυχτερίδας”.

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή αν το αποφασίσετε να αποκτήσετε υπέροχα χέρια με σφιχτά και τονισμένα μπράτσα αν το θελήσετε. Ακριβώς σαν αυτά που βλέπετε και θαυμάζετε και ίσως επιθυμείτε. 

Για να αποκτήσεις σφιχτά μπράτσα λοιπόν στα 50 σου χρόνια, είναι σημαντικό να επιλέξεις ένα συνδυασμό από ασκήσεις δύναμης και αντοχής, που θα στοχεύουν τους δικέφαλους, τους τρικέφαλους και τους δελτοειδείς μύες.

Να γνωρίζεις όμως παράλληλα ότι θα έχεις ένα ακόμη δελεαστικό όφελος με αυτές τις ασκήσεις που θα σου δείξουμε. Αυτό είναι ότι ενδυναμώνουν τους μύες, και είναι επίσης εξαιρετικές για την ενδυνάμωση των οστών, ιδιαίτερα για τις γυναίκες στα 50 τους.

www.pexels.com

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Προκαλούν μηχανική πίεση στα οστά, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση ή ακόμα και στην αύξηση της οστικής πυκνότητας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την πρόληψη της οστεοπόρωσης και άλλων σχετικών προβλημάτων από την εμμηνόπαυση και μετά και που φυσικά δεν είναι αναγκαίο να πάθουμε αν γυμναζόμαστε και ικανοποιούμε την ανάγκη μας να κινούμαστε και να εξελισσόμαστε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr