ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ

Αλλάξτε την πρωινή σας ρουτίνα τους καλοκαιρινούς μήνες, ώστε να δώσετε ένα δυνατό boost στο σώμα και τη διάθεσή σας

Είναι αλήθεια ότι τους καλοκαιρινούς μήνες οι ρυθμοί μας πέφτουν. Οι υψηλές θερμοκρασίες εξαντλούν τον οργανισμό μας, είμαστε λιγότερο συγκεντρωμένοι και δυσκολευόμαστε να είμαστε παραγωγικοί στις καθημερινές μας υποχρεώσεις στην εργασία και όχι μόνο.

Φωτογραφία του Justin Schwartfigure

Αν αισθάνεστε κουρασμένες, ήδη, από τη στιγμή που χτυπάει το ξυπνητήρι, ίσως είναι η ώρα να αλλάξετε την πρωινή σας ρουτίνα, ώστε να δώσετε ένα δυνατό boost στο σώμα και τη διάθεσή σας από το ξεκίνημα της ημέρας. Με λίγες μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα, που ακολουθείτε όταν σηκώνεστε από το κρεβάτι θα δείτε να βελτιώνετε όχι μόνο το πρωινό σας αλλά και συνολικά η παραγωγικότητά σας στη διάρκεια της ημέρας.

Είναι καλύτερο να κάνετε μία σχετική προετοιμασία για το πρωινό σας ξεκίνημα από το προηγούμενο βράδυ. Πριν κοιμηθείτε, προετοιμάστε τα ρούχα που θα φορέσετε, τα σνακ και το γεύμα σας την επόμενη ημέρα και κάντε μία λίστα με τις υποχρεώσεις σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε λιγότερα πράγματα να σκεφτείτε πριν πέσετε για ύπνο και όταν θα ξυπνήσετε το πρωί.

Φροντίστε να αφιερώσετε λίγο χρόνο σε κάποια ήπια άσκηση στο σπίτι, ώστε να να ξυπνήσετε το σώμα σας και να ενισχύσετε την ενέργειά σας. Μετά από λίγες στοχευμένες ασκήσεις θα αισθανθείτε τη διάθεσή σας να βελτιώνεται και το άγχος σας να μειώνεται.

Ετοιμάστε ένα πλήρες, ισορροπημένο πρωινό με τη σωστή αναλογία πρωτεϊνών, λίπους και υδατανθράκων. Ένα καλό πρωινό θα σας βοηθήσει στην καλύτερη δυνατή λειτουργία του οργανισμού, σωματική και πνευματική, ώστε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις των καθημερινών σας δραστηριοτήτων.

Ίσως σας φανεί περίεργο αλλά το στρώσιμο του κρεβατιού είναι μία συνήθεια που μπορεί να δώσει τον τόνο για όλη την υπόλοιπη ημέρα. Στρώνοντας το κρεβάτι, δεν τακτοποιείτε μόνο το δωμάτιό σας αλλά και τις σκέψεις σας.

Επίσης, είναι σημαντικό να προτιμήσετε να κάνετε κάποιες πιο απαιτητικές δραστηριότητες, που απαιτούν νοητική προσπάθεια το πρωί και μέχρι το μεσημέρι, που είστε καλύτερα συγκεντρωμένες και έχετε μεγαλύτερη εγρήγορση. Αφήστε τις υπόλοιπες υποχρεώσεις που δεν χρειάζονται πολλή σκέψη για τις απογευματινές ώρες, που η ζέστη πλέον θα σας έχει καταβάλει.

www.vwoman.gr

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Ροδέλαιο. Σύσφιξη, τόνωση, λάμψη. Ιδανικό για καπνίστριες!

Ροδέλαιο. Σύσφιξη, τόνωση, λάμψη. Ιδανικό για καπνίστριες!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr