Αστρολογικές Προβλέψεις

Αστρολογικές Προβλέψεις

Αστρολογικές Προβλέψεις για 8-14 Ιουλίου 2024

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)
Αυτή την εβδομάδα, η διπλωματία είναι κλειδί. Αν προκύψουν συγκρούσεις, αντιμετωπίστε τις ήρεμα για να διατηρήσετε μελλοντικές συμμαχίες. Η Νέα Σελήνη ευνοεί τις βελτιώσεις στο σπίτι ή τις επενδύσεις σε ακίνητα. Αφιερώστε χρόνο για αυτοφροντίδα για να ανανεώσετε το πνεύμα σας. Στον ερωτικό τομέα, η συναισθηματική σας ένταση αυξάνεται, δημιουργώντας πάθη και καυτά στιγμιότυπα. Αν είστε σε σχέση, προετοιμαστείτε για συναρπαστικές στιγμές με τον σύντροφό σας​ (Patrick Arundell Astrology)​​ (Oranum Blog)​.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)
Διατηρήστε θετική σκέψη καθώς εξωτερική αρνητικότητα μπορεί να σας επηρεάσει. Η Νέα Σελήνη υποστηρίζει δημιουργικά έργα και επιχειρηματικές προσπάθειες, ιδιαίτερα διαδικτυακά. Σκεφτείτε τις σχέσεις σας και επιδιώξτε σαφήνεια σε οποιαδήποτε συγκεχυμένη δυναμική. Στην αγάπη, η εβδομάδα αυτή φέρνει βαθιές συναισθηματικές αποκαλύψεις. Εάν είστε ελεύθεροι, μπορεί να συναντήσετε κάποιον που θα σας μαγέψει με την αυθεντικότητα του​ (Patrick Arundell Astrology)​​ (Oranum Blog)​.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Λύστε οποιαδήποτε ένταση νωρίς την εβδομάδα για έναν πιο ομαλό δρόμο μπροστά. Χρησιμοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες για να ξεπεράσετε τις προκλήσεις και να αγκαλιάσετε νέες οικονομικές ευκαιρίες που φέρνει η Νέα Σελήνη. Μείνετε θετικοί και προσαρμοστικοί. Στον ερωτικό τομέα, η επικοινωνία με το ταίρι σας γίνεται πιο βαθιά και ουσιαστική. Μην φοβηθείτε να εκφράσετε τις πιο κρυφές σας επιθυμίες​ (Patrick Arundell Astrology)​​ (Oranum Blog)​.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Επικεντρωθείτε στην αυτοφροντίδα στα μέσα της εβδομάδας καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας. Επαγγελματικές και προσωπικές μεταμορφώσεις είναι στον ορίζοντα. Η Νέα Σελήνη σας ενθαρρύνει να ξεκινήσετε φρέσκοι σε τομείς που ήταν στάσιμοι. Στην αγάπη, η ευαισθησία σας σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς. Μια νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει με ιδιαίτερη συναισθηματική ένταση​ (Cainer Horoscopes)​​ (YourTango)​.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)
Αναμείνετε μια δυναμική κοινωνική ζωή με πιθανότητες για συναρπαστικές νέες γνωριμίες. Επαγγελματικές αλλαγές μπορεί να φέρουν μακροπρόθεσμη επιτυχία. Ισορροπήστε την προσωπική σας απόλαυση με στρατηγικές κινήσεις καριέρας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ενεργητική περίοδο. Στον ερωτικό τομέα, η γοητεία σας είναι ακαταμάχητη και οι νέες γνωριμίες μπορεί να σας ανανεώσουν​ (Cainer Horoscopes)​​ (YourTango)​.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)
Νέες περιπέτειες και στόχοι ευνοούνται αυτή την εβδομάδα. Η Νέα Σελήνη σας ενθαρρύνει να αναλογιστείτε τις προηγούμενες επιτυχίες και αποτυχίες σας για να διαμορφώσετε τις μελλοντικές φιλοδοξίες σας. Μείνετε ανοιχτοί στη μάθηση από νέες εμπειρίες και ανθρώπους. Στην αγάπη, οι σχέσεις σας θα ωφεληθούν από την ανοιχτή επικοινωνία και την ειλικρίνεια​ (Cainer Horoscopes)​​ (YourTango)​.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)
Επικεντρωθείτε στην προσωπική ανάπτυξη και την πνευματική επέκταση. Η Νέα Σελήνη φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα στην καριέρα και την προσωπική σας ζωή. Διατηρήστε ισορροπία και χρησιμοποιήστε τη φυσική σας διπλωματία για να ξεπεράσετε τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις. Στην αγάπη, οι γνωριμίες σας θα είναι γεμάτες ρομαντισμό και συναίσθημα, προσφέροντάς σας αξέχαστες στιγμές​ (Oranum Blog)​​ (YourTango)​.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)
Η καριέρα σας είναι στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα, με ευκαιρίες για σημαντικές προόδους. Ισορροπήστε την εργασία και την προσωπική σας ζωή αποτελεσματικά και προετοιμαστείτε για κάποια κοινωνική αναταραχή. Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να καθοδηγήσετε τις αποφάσεις σας. Στην αγάπη, η εβδομάδα αυτή φέρνει έντονα συναισθήματα και πάθος. Μην φοβηθείτε να δείξετε την τρυφερή πλευρά σας​ (Oranum Blog)​​ (YourTango)​.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)
Ξεκινήστε περιπέτειες ή δημιουργικές αναζητήσεις αυτή την εβδομάδα. Ισορροπήστε τις καθημερινές υποχρεώσεις με την ανάγκη σας για ενθουσιασμό και εξερεύνηση. Η Νέα Σελήνη υποστηρίζει τις μεταμορφώσεις στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Στην αγάπη, οι σχέσεις σας γεμίζουν με περιπέτεια και νέες εμπειρίες, φέρνοντας ανανέωση και ενθουσιασμό​ (Oranum Blog)​​ (YourTango)​.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)
Επικεντρωθείτε σε οικονομικά ζητήματα και προσωπικές επενδύσεις. Η Νέα Σελήνη είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα στον προϋπολογισμό ή τον οικονομικό σχεδιασμό. Οι σχέσεις μπορεί να χρειάζονται προσοχή, οπότε ισορροπήστε τις δεσμεύσεις σας σοφά. Στον ερωτικό τομέα, η σταθερότητα και η ειλικρίνεια θα σας βοηθήσουν να ενδυναμώσετε τη σχέση σας​ (Cainer Horoscopes)​​ (YourTango)​.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)
Ασχοληθείτε με την αυτοφροντίδα και την ενδοσκόπηση, ιδιαίτερα στα μέσα της εβδομάδας. Οι κοινωνικές αλληλεπιδράσεις μπορεί να φέρουν ευκαιρίες για συνεργασία και ανάπτυξη. Η Νέα Σελήνη σας ενθαρρύνει να επικεντρωθείτε στις προσωπικές σχέσεις και την αυτοβελτίωση. Στην αγάπη, η εβδομάδα αυτή μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες που θα σας εμπνεύσουν και θα σας συναρπάσουν​ (Oranum Blog)​​ (YourTango)​.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
Δώστε προτεραιότητα στην υγεία και την ευεξία σας αυτή την εβδομάδα. Επαγγελματικές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν, οπότε να είστε έτοιμοι να τις αδράξετε. Η Νέα Σελήνη υποστηρίζει δημιουργικά έργα και προσωπική ανάπτυξη. Μείνετε γειωμένοι και συνδεδεμένοι με τον εσωτερικό σας εαυτό. Στον ερωτικό τομέα, η εβδομάδα αυτή φέρνει ρομαντικές στιγμές και βαθιές συναισθηματικές συνδέσεις​ (Oranum Blog)​​ (YourTango)​.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr