Το κόλπο με την ηλεκτρική σκούπα για υπέροχο άρωμα φρεσκάδας σε ολόκληρο το σπίτι

Το κόλπο με την ηλεκτρική σκούπα για υπέροχο άρωμα φρεσκάδας σε ολόκληρο το σπίτι

Ένα απίστευτο κόλπο καθαρισμού που σχετίζεται με την χρήση της ηλεκτρικής σκούπας κάνει θραύση στο TikTok, καθώς υπόσχεται να κάνει όλο σας το σπίτι να μυρίζει υπέροχα και το καλύτερο είναι ότι θα σας κοστίσει ελάχιστα. Το μόνο που θα χρειαστείτε ένα βαμβάκι και αιθέρια έλαια της αρεσκείας σας.

Το #CleanTok είναι ξεκάθαρα νικητής με την τελευταία του τάση να έχει κατακλύσει το διαδίκτυο. Οι χρήστες των social media αναφέρουν ότι βρέχουν βαμβάκια με αιθέρια έλαια και στη συνέχεια τα τοποθετούν στον κάδο της σκούπας τους. Ο ζεστός αέρας που περνάει μέσα από τον κάδο θα πρέπει να προκαλέσει εξάτμιση του αρώματος των ελαίων στα χαλιά ή τον καναπέ σας. Όταν τελειώσετε το καθάρισμα, το σπίτι σας θα μυρίζει σαν να μπήκατε σε σπα.

Η δημοσιογράφος Cyntia Lawrence από την ιστοσελίδα τεχνολογίας Tom’s Guide δοκίμασε το κόλπο και εντυπωσιάστηκε αμέσως από τα αποτελέσματα. «Μπορούσα να μυρίσω αμέσως το άρωμα μέντας στο δωμάτιο», είπε. «Επιπλέον, ανακάλυψα ένα άλλο κόλπο από την χρήση βαμβακιών με αιθέρια έλαια. Όχι μόνο έκανε το σπίτι μου να έχει άρωμα φρεσκάδας, αλλά επίσης είχε μαζέψει τη σκόνη και τη βρωμιά μέσα στον κάδο, μειώνοντας έτσι την ποσότητα που έπρεπε να καθαρίσω».

Στο TikTok, ο δημιουργός περιεχομένου Life Of DWHO έγινε viral αφού έδειξε και αυτός το κόλπο. «Σας λέω, το σπίτι θα μυρίζει καλά κάθε φορά που το καθαρίζετε με τη σκούπα», είπε. «Δεν πίστευα ότι θα δούλευε αλλά δούλεψε. Δοκιμάστε το».

Χιλιάδες λάτρεις του καθαρισμού έσπευσαν στα σχόλια για να τον ευχαριστήσουν που μοιράστηκε τη συμβουλή. «Αυτό δουλεύει και το σπίτι μου μυρίζει τόσο όμορφα», έγραψε ένας χρήστης. Ένας άλλος συμφώνησε, σχολιάζοντας: «Αυτό μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα κόλπα καθαρισμού που έχω ακούσει ποτέ! Θα το δοκιμάσω!». «Θα αγοράσω μερικά βαμβάκια και θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ», έγραψε ένας τρίτος χρήστης.

www.enikos.gr

www.pexels.com

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Αυτό το κουίζ αποκαλύπτει την βιολογική σας ηλικία

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr