Οι πιο γνωστές θεραπείες που μπορούν να μειώσουν το λίπος στο σώμα

Οι πιο γνωστές θεραπείες που μπορούν να μειώσουν το λίπος στο σώμα

Οι θεραπείες της σύγχρονης πλαστικής χειρουργικής.

Το περιττό λίπος μπορεί να επηρεάσει την αυτοπεποίθηση και την υγεία μας. Ευτυχώς, η σύγχρονη πλαστική χειρουργική προσφέρει μια σειρά από αποτελεσματικές θεραπείες για να απαλλαγείτε από το επίμονο λίπος.

Μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές είναι οι εξής:

#1. Λιποαναρρόφηση
Η λιποαναρρόφηση είναι μια κλασική και αποτελεσματική μέθοδος για την αφαίρεση του τοπικού πάχους από διάφορες περιοχές του σώματος, όπως η κοιλιά, οι μηροί, οι γλουτοί και τα μπράτσα.

Με τη χρήση μιας λεπτής κάνουλας, ο πλαστικός χειρουργός αφαιρεί το περιττό λίπος, χαρίζοντάς σας ένα πιο σμιλεμένο περίγραμμα.

#2. Vaser Lipo – High Definition
Το Vaser Lipo – High Definition είναι μια λιποαναρρόφηση με τη χρήση υπερήχων που στοχεύει και διαλύει τα λιποκύτταρα με μεγαλύτερη ακρίβεια, ελαχιστοποιώντας τον τραυματισμό των γύρω ιστών. Αυτή η τεχνική μπορεί να προσφέρει ομαλότερα αποτελέσματα και ταχύτερη ανάρρωση.

#3. Λιποπλαστική
Η Λιποπλαστική, γνωστή και ως λιποανακύκλωση, είναι μια πιο εξελιγμένη τεχνική που όχι μόνο αφαιρεί το λίπος, αλλά το μεταφέρει σε άλλες περιοχές του σώματος για να βελτιώσει το περίγραμμα και την αναλογία. Αυτή η μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει τους γλουτούς, το στήθος ή άλλες περιοχές που χρειάζονται περισσότερο όγκο.

#4. Κοιλιοπλαστική
Αν έχετε χαλαρό δέρμα και μυς στην περιοχή της κοιλιάς, η κοιλιοπλαστική μπορεί να είναι η ιδανική λύση. Αυτή η επέμβαση αφαιρεί το περιττό δέρμα και λίπος, ενώ παράλληλα συσφίγγει τους κοιλιακούς μύες, προσφέροντας μια επίπεδη και σφιχτή κοιλιά.

#5. Γυναικομαστία
Η γυναικομαστία είναι μια πάθηση που προκαλεί διόγκωση του ανδρικού στήθους. Η χειρουργική επέμβαση για τη γυναικομαστία αφαιρεί το περιττό λίπος και τον αδενικό ιστό, αποκαθιστώντας ένα πιο αρρενωπό περίγραμμα στο στήθος.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η επιλογή της κατάλληλης θεραπείας εξαρτάται από τις ατομικές σας ανάγκες και στόχους. Είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν έμπειρο και εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό για να συζητήσετε τις επιλογές σας και να λάβετε εξατομικευμένες συστάσεις. Με τη σωστή θεραπεία και τη φροντίδα ενός ειδικού, μπορείτε να επιτύχετε το σώμα που πάντα επιθυμούσατε.

Ευχαριστούμε τον Dr. Δημήτρη Κεραστάρη, Πλαστικό Χειρουργό, drkerastaris.gr

www.madamefigaro.gr

unsplash.com

75% καλύτερη μνήμη! Αυτός είναι ο νέος τρόπος να κρατήσεις το μυαλό σου νέο

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr