Και το λαχανικό αυτό είναι η αγκινάρα– ναι καλά διαβάσατε – ένα λαχανικό που αποτελεί τρόφιμο και φάρμακο μαζί.
Όταν συνδυάζεται και με αρακά στην κατσαρόλα, ελάχιστοι μπορούν να αντισταθούν!!! Η αλήθεια είναι ότι το εσωτερικό μέρος της αγκινάρας είναι πιο νόστιμο και αυτό που προτιμούν οι περισσότεροι, ωστόσο τα περισσότερα οφέλη τα προσφέρουν τα φύλλα. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πώς ο αριθμός των μελετών είναι περιορισμένος και χρειάζεται περισσότερη διερεύνηση για το συγκεκριμένο λαχανικό.





