
Σπανακοτυροπιτάκια χωρίς φύλλο για το σχολείο
Συνταγή για πανεύκολα μαμαδίστικα σπανακοτυροπιτάκια χωρίς φύλλο με φέτα. Το ιδανικό σνακ για το σχολικό κολατσιό ή για το ταπεράκι του ολοήμερου για τις πολυάσχολες μαμάδες με απλά υλικά, από τη φίλη μας Konstantina’s Kitchen.
ΥλικάΑλεύρι Για Όλες Τις Χρήσεις 200 γραμμάριαΓιαούρτι Στραγγιστό 100 γραμμάριαΦέτα 100 γραμμάρια θρυμματισμένηΓκούντα 50 γραμμάρια τριμμένοΣπανακι 50 γραμμάρια (μόνο τα φύλλα)Αυγα 1 μεσαίοΕλαιολαδο 1/2 φλιτζανάκι του καφέΆνηθος 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένοςΚρεμμυδι 1 φρέσκοΜπέικιν Πάουντερ 1 κουταλάκι του γλυκούΓια το άλειμμαΑυγα 1Δεν έχετε χρόνο να ετοιμάσετε το σχολικό κολατσιό των παιδιών και βαρέθηκαν τα τοστάκια; Ήρθαν ξαφνικοί επισκέπτες και δεν έχετε να τους τρατάρετε τίποτα; Τότε σίγουρα μπορείτε να δοκιμάσετε αυτά τα αφράτα, πανεύκολα και μαμαδίστικα σπανακοτυροπιτάκια χωρίς φύλλο με φέτα.Σήμερα θα σας παρουσιάσω πώς να φτιάξετε τα πιο εύκολα και νόστιμα σπανακοτυροπιτάκια χωρίς φύλλο. Μια απλή συνταγή που ετοιμάζεται σε λίγα λεπτά και θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση όταν χρειάζεστε ένα γρήγορο και νόστιμο σνακ.Αυτή η εύκολη συνταγή με απλά υλικά σίγουρα θα γίνει η αγαπημένη σας και δεν θα σταματάτε να τη φτιάχνετε.Δοκιμάστε αυτήν τη συνταγή και μη διστάσετε να τη μοιραστείτε με τους φίλους σας στον προσωπικό σας λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Και μην ξεχνάτε, η αγάπη είναι πάντα το πιο σημαντικό συστατικό για να δημιουργήσουμε το τέλειο φαγητό!Εκτέλεση για τα σπανακοτυροπιτάκια χωρίς φύλλο για το σχολείοΣε ένα μπολ βάζουμε το αυγό, το ελαιόλαδο και το στραγγιστό γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι, το πιπέρι και την θρυμματισμένη φέτα. Επίσης προσθέτουμε το τριμμένο γκούντα, το οποίο το τρίψαμε στο χοντρό του τρίφτη και τον ψιλοκομμένο άνηθο.Βάζουμε και το φρέσκο κρεμμυδάκι κομμένο σε λεπτές ροδέλες και τα φύλλα σπανάκια πολύ καλά ψιλοκομμένα. Ανακατεύουμε καλά. Έπειτα προσθέτουμε το αλεύρι για όλες τις χρήσεις και ζυμώνουμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά μας.Πλάθουμε περίπου 15 σπανακοτυροπιτάκια σαν κεφτεδάκια και τα βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Τα αλείφουμε με το χτυπημένο αυγό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς Κελσίου, στις αντιστάσεις, στη μεσαία θέση του φούρνου για περίπου 40 λεπτά.Δείτε αν θέλετε αναλυτικά την εκτέλεση στο βίντεο που ακολουθεί:
φωτό: daddy-cool.gr
Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)
Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!
Εντυπωσιακό! Με Αυτές τις Πιέσεις στο Χέρι που προτείνει ο Γιατρός, θα Κοιμηθείτε Σαν Πουλάκι!