Τα απίστευτα αποτελέσματα του συνδυασμού μελιού και σκόρδου στην απώλεια βάρους

Τα απίστευτα αποτελέσματα του συνδυασμού μελιού και σκόρδου στην απώλεια βάρους

Ένα «μαγικό» παρασκεύασμα που όταν καταναλώνεται με άδειο στομάχι κάνει θαύματα!

Θες να χάσεις βάρος και να βελτιώσεις τη συνολική σου υγεία; Ο συνδυασμός ωμού σκόρδου και μελιού συνθέτει ένα «μαγικό» παρασκεύασμα που όταν καταναλώνεται με άδειο στομάχι κάνει θαύματα!

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το ωμό σκόρδο έχει καλύτερο θρεπτικό προφίλ, που το καθιστά αποτελεσματικό για την απώλεια βάρους. Ομοίως, το ακατέργαστο μέλι είναι πηγή χωρίς λιπαρά και χοληστερόλη, που όταν καταναλώνεται με άδειο στομάχι, μπορεί να βοηθήσει στον περιορισμό της πείνας ενώ παράλληλα αποτελεί πλούσια πηγή ενέργειας.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικές καθαρισμένες σκελίδες σκόρδου με λίγο ακατέργαστο ή βιολογικό μέλι και ένα γυάλινο βάζο. Ρίξτε τις ξεφλουδισμένες σκελίδες σκόρδου στο βάζο και περιχύστε τις με το μέλι μέχρι να καλυφθούν πλήρως. Κλείστε το βάζο και αφήστε το παρασκεύασμα να «κάτσει». Παίρνετε καθημερινά μία σκελίδα σκόρδο, τη λιώνετε με ένα κουτάλι και την καταναλώνετε με άδειο στομάχι.

Το ακατέργαστο μέλι λέγεται ότι είναι πιο ωφέλιμο από το επεξεργασμένο, πιο θρεπτικό, πλούσιο σε αντιβακτηριακές ιδιότητες, επουλώνει πληγές και καταπολεμά λοιμώξεις, έχει αντιμυκητιασικές ιδιότητες και περιέχει περισσότερα αντιοξειδωτικά και αμινοξέα.

Ενώ το μαγειρεμένο σκόρδο είναι πλούσια πηγή θρεπτικών συστατικών, οι ειδικοί θεωρούν ότι το ωμό σκόρδο είναι ακόμη πιο ωφέλιμο. Ρυθμίζει το σάκχαρο του αίματος, εξαλείφει τα κακά βακτήρια, ενισχύει την καύση του λίπους, μειώνει το αίσθημα της πείνας, μειώνει τη χοληστερόλη, ανακουφίζει από τον πόνο της αρθρίτιδας και μειώνει επίσης τα αέρια του εντέρου.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο συνδυασμός των δύο, δεν βοηθά μόνο στην απώλεια βάρους, αλλά ενισχύει επίσης το ανοσοποιητικό σύστημα, καταπολεμά το κρυολόγημα και τη γρίπη, ενισχύει την υγεία του πεπτικού συστήματος και αποτοξινώνει το σώμα.

Υπάρχει κάποια παρενέργεια από την κατανάλωση του συνδυασμού σκόρδου και μελιού;
Αν και βοηθά στην απώλεια βάρους, ο συνδυασμός μπορεί να οδηγήσει σε ορισμένες παρενέργειες, κυρίως για όσους έχουν αλλεργία στο μέλι ή το σκόρδο.

Σπάνια μπορεί να παρατηρηθούν αραίωση του αίματος, ζάλη, εμετός, εφίδρωση, αδυναμία, ακανόνιστος καρδιακός παλμός και δερματικά εξανθήματα. Ως εκ τούτου, συνιστάται πάντα να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν το εντάξετε στην καθημερινή σας διατροφή.

cibum.gr

www.pexels.com

Ρυζέλαιο. Το έλαιο της Ιαπωνικής ομορφιάς.

Αιθέριο Έλαιο Μύρο. Για την αποκατάσταση φθοράς.

5 συνήθειες που χαρίζουν καλύτερο ύπνο. Καμία αϋπνία

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr