Μανικιούρ: Οι top σκούρες αποχρώσεις που θα φοράτε όλο το φθινόπωρο

Μανικιούρ: Οι top σκούρες αποχρώσεις που θα φοράτε όλο το φθινόπωρο

Τα χρώματα που θα χαρίσουν νότες μυστηρίου στο μανικιούρ σας.

Μπορεί στην καρδιά μας να είναι ακόμα καλοκαίρι, ωστόσο όλα γύρω μας αρχίζουν να πάλλονται στις δονήσεις του φθινοπώρου – όπως, για παράδειγμα, τα καινούρια nail colors, που κάνουν στροφή προς τους σκούρους, δραματικούς και μυστηριώδεις τόνους οι οποίοι θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα μανικιούρ και πεντικιούρ της σεζόν.

Συγκεντρώσαμε εδώ τα πρώτα συναρπαστικά χρώματα και μανικιούρ, για να εμπνευστείτε όταν νιώσετε πως ήρθε η ώρα να έρθει το φθινόπωρο στα άκρα σας.

Βουργουνδί
Το φθινόπωρο είναι η εποχή των βουργουνδί νυχιών. Επιλέξτε το χρώμα είτε για όλα τα νύχια για ένα μονοχρωματικό αποτέλεσμα είτε σε γαλλικό ως μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική της κλασικής εκδοχής. Δε γίνεται να μην το δοκιμάσετε φέτος.

Espresso
Το καφέ και οι αποχρώσεις του είναι μεγάλη τάση αυτό το φθινόπωρο, οπότε γιατί να μην το δοκιμάσετε στο επόμενο ραντεβού σας στο nail salon; Εμπνευστείτε από τα νύχια της Hailey Bieber και της Selena Gomez που ενέδωσαν στο nail trend ή βάψτε τα σε έναν τόνο που θυμίζει τον καφέ εσπρέσο κι ετοιμαστείτε για τις πιο στιλάτες εμφανίσεις.

Σκούρο πράσινο
Μια άλλη hot απόχρωση που πρέπει να δοκιμάσετε ασυζητητί αυτό το φθινόπωρο είναι το σκούρο πράσινο του δάσους -προσθέτει μια διακριτική νότα χρώματος, αλλά χωρίς να είναι πολύ φωτεινό ή τολμηρό.

 

&

nbsp;

Navy blue
Το ναυτικό μπλε θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον πολλών fashionistas φέτος, αφού σύμφωνα με τους στιλίστες, ταιριάζει με όλους τους τόνους δέρματος κι επίσης φαίνεται εξαιρετικά όμορφο σε γαλλικό μανικιούρ. Μήπως να αφήσετε για λίγο το κλασικό french mani στην άκρη;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Diogo (@paintedbyjools)

Σκούρο μωβ
Όταν σκεφτόμαστε τα φθινοπωρινά χρώματα των νυχιών, το σκούρο, βαθύ μωβ δεν είναι από εκείνα που μας έρχονται πρώτα στο μυαλό, αλλά φέτος θα έχει την τιμητική του. Είναι μια ενδιαφέρουσα χρωματική επιλογή που πρέπει να προτιμήσετε στο mani σας αυτήν τη σεζόν, όσο ο καιρός γίνεται όλο και πιο κρύος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Diogo (@paintedbyjools)

www.vita.gr

unsplash.com

2 Υπερτροφές “Θηρία” που Προστατεύουν τα Πόδια, τα Χέρια και τα Μάτια των Διαβητικών

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr