Ανορθωμένα ζυγωματικά: Πώς θα πετύχεις το εφέ με ρουζ

Ανορθωμένα ζυγωματικά: Πώς θα πετύχεις το εφέ με ρουζ

Και ένα λάθος που κάνουμε οι περισσότερες στην εφαρμογή του ρουζ.

Είναι γεγονός ότι αν ξέρεις να χρησιμοποιείς σωστά το ρουζ, αυτό μπορεί να “αλλάξει” το πρόσωπό σου, ακόμα και να κάνει τα χαρακτηριστικά σου να δείξουν διαφορετικά. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Ότι οι διάφορες τεχνικές εφαρμογής του ρουζ όχι μόνο χαρίζουν φρεσκάδα στην επιδερμίδα και στο όλο look σου, αλλά και σμιλεύουν τα ζυγωματικά ή κάνουν ακόμα και το πιο στρογγυλό πρόσωπο να φαίνεται σαν να έχει γωνίες. Όλα τα παραπάνω συνηγορούν στο εξής: μπορείς πολύ άνετα να κάνεις τα ζυγωματικά σου να δείχνουν πιο ανορθωμένα, σαν να έχεις κάνει λίφτινγκ.

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος;
Εφάρμοσε το ρουζ ψηλά στα ζυγωματικά και με ανοδική πορεία προς το ύψος των ματιών, για να δημιουργήσεις το περιβόητο εφέ λίφτινγκ που τα κάνει να δείχνουν πιο ανασηκωμένα. Απόφυγε να το τοποθετείς στο κέντρο του προσώπου ή καθοδικά στα μάγουλα, δηλαδή με φόρα προς τα κάτω, καθώς αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να δείξει καθοδικό το πρόσωπό σου. Αυτό είναι και το πιο συνηθισμένο λάθος που κάνουν οι περισσότερες από εμάς, με αποτέλεσμα να μην αναδεικνύεται το πρόσωπο και στην ουσία να μην επιτυγχάνεται το επιθυμητό εφέ.

 

Tip: Προτίμησε ένα ρουζ με κρεμώδη ή υγρή μορφή και όχι σε μορφή πούδρας, καθώς το εφέ που χαρίζουν τα κρεμώδη προϊόντα κάνει το πρόσωπο να δείχνει πιο ενυδατωμένο και άρα πιο λαμπερό.

Το βίντεο που θα σε βοηθήσει:

www.shape.gr

foto: www.freepik.com

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr